Українська Канада
-
Англійської мови завжди буде недостаньо на жаль для тих в кого вона second language 😀 І нема різниці чи левел 4 чи 9, ми не є native носіями
-
Кому я заздрю так це дітям, вони мову в школі вчать нараз два без акценту майже через пару років…
-
Certainly agree with you! Левел 4 має бути достатньо на початкові роботи, погано коли левел 0-1 то вже трохи важче і роботу першу знайти
-
Був там один раз у справах. Люди приходили і вони казали , що якщо буде потрібно , то звертайтесь.
-
Хто що знає про employment center чи допомагають з пошуком роботи ? Хто звертався до них?
-
А канадці які приїжджають за фудбанком на подекуди нових авто, теж не можуть собі дозволити купити їжі? Просто цікаво. І пора закривати вже цей куает, раз вже на те пішло. Або встановіть на всі бенефіти, які Канада дає, критерії, як і на саму видачу візи - щоб чоловіків 20+ не пускати в країну, а тільки вагітних не певносправних жінок, дітей і пенсіонерів. Такі ви 🤡 в тому КУКу їй бо)
-
Маячня. Забороніть фудбанк для Українців Та Усіх які працюють хочаб, або критерії введіть бо інакше це не буде працювати. В усіх різне розуміння свого становища. Це не питання хто гірший, а хто кращій. Це просто як допомога сприймається. Наприклад як в інших странах або допомога і їжа і тільки вчи мову і ще грошей дають кожен місяць, або іди працюй і за все плати. Треба створити спочатку детально прописані правила користування, а потім питати тих хто їх порушує. От можна наприклад людині ходити у фуд банк коли вона пів а то й більшу частину своєї зп віддає за оренду житла? А ще ї утіліти. Де критерії? Якщо фудбанк для бомжів то забороніть іншим і крапка.
-
Дуже багато часу, я читав повідомлення в цьому і в декількох інших україно-канадських чатах (звичайно всі вони поєднані темою CUAET), в кожному з них я побачив одну й ту саму характерну річ. Так склалося що я був в деяких закордонних країнах довгий час але ніде не бачив такого поводження людей. Мова йде про повну зневагу до незнайомої людини-співвітчизника з якою спілкується українець, я не кажу що всі так роблять...але це дуже часто-густо буває в чатах. І це вражає, з неприємного боку звичайно
-
Я во Франции зараз
-
доброго ранку я хочу у вас питати з приводу де здавати біометрія для візи
-
Друзі доброго дня, хто нещодавно отримував WP у Ванкувері? Підскажіть будь ласка як проходить дана процедура?
-
Доброго ранку підкажіть для візи нам треба заповнити форму IMM 5409-E громадянського шлюбу та підписати у нотаріуса. Знайшли канадського натаріуса онлайн, но не впевнені що це не лохотрон. Підкажіть як можно провіряти канадського натаріуса. Може у когось є провіряни контакти нотаріуса
-
Якщо "кажеться", христитись треба.
-
Абсолютно погоджубст з вами. Пост емоціний і не змістовний. Хочте що б футбанками не користувалися певні прошарки наслення, введіть чітки правила користування . В Бритськй Колумбії немає жодних обмежнь з огляду на заробіток , інкам не первіряють, проходять ті хто вважає це за потрібним.
-
Знайшов ось таку офіційну інформацію проте не все звісно зрозумів та допускаю вірогідність частково неправильного тлумачення www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/03/federal-provincial-and-territorial-immigration-ministers-meet-to-plan-for-the-future-of-canadas-immigration-system.html