Українська Канада
-
Дуже багато часу, я читав повідомлення в цьому і в декількох інших україно-канадських чатах (звичайно всі вони поєднані темою CUAET), в кожному з них я побачив одну й ту саму характерну річ. Так склалося що я був в деяких закордонних країнах довгий час але ніде не бачив такого поводження людей. Мова йде про повну зневагу до незнайомої людини-співвітчизника з якою спілкується українець, я не кажу що всі так роблять...але це дуже часто-густо буває в чатах. І це вражає, з неприємного боку звичайно
-
Я во Франции зараз
-
доброго ранку я хочу у вас питати з приводу де здавати біометрія для візи
-
Друзі доброго дня, хто нещодавно отримував WP у Ванкувері? Підскажіть будь ласка як проходить дана процедура?
-
Доброго ранку підкажіть для візи нам треба заповнити форму IMM 5409-E громадянського шлюбу та підписати у нотаріуса. Знайшли канадського натаріуса онлайн, но не впевнені що це не лохотрон. Підкажіть як можно провіряти канадського натаріуса. Може у когось є провіряни контакти нотаріуса
-
Якщо "кажеться", христитись треба.
-
Абсолютно погоджубст з вами. Пост емоціний і не змістовний. Хочте що б футбанками не користувалися певні прошарки наслення, введіть чітки правила користування . В Бритськй Колумбії немає жодних обмежнь з огляду на заробіток , інкам не первіряють, проходять ті хто вважає це за потрібним.
-
Знайшов ось таку офіційну інформацію проте не все звісно зрозумів та допускаю вірогідність частково неправильного тлумачення www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/03/federal-provincial-and-territorial-immigration-ministers-meet-to-plan-for-the-future-of-canadas-immigration-system.html