Українська Канада
-
Скажіть де такий можна зробити?))))
-
звісно ж не тільки, писалось про тих, кого бачила конкретна людина
-
про людей з заходу які здають квартири в х3 від ринкової вартості і приїхали сюди?)
-
стоп. для Європейців теж нагайка потрібна коли вони їжу дають Українцям,чи може нормально прописані правила всеж таки треба?
-
Політичні дискусії будуть видалятися, не ображайтеся, адже таких чатів повно. Стараємося шерити виключно інформацію, яка корисна для українців у Канаді. Дякую.
-
В якому ДП Документ😁
-
Здається Канада не ставила критерій кому можна приїхати , а кому ні відповідно до їх політичних вподобань 🙂
-
Скажіть де ви зробили за 10 днів?))))
-
Будь ласка, меседж про фудбанк був виключно для того, щоб люди оцінили, чи реально вони потребують безкоштовної їжі. Адже кожний фунт їди для фудбанку обходиться $3 (привіз, пакування, сторедж). Не перетворюйте це у політику.
-
За 10 днів))))
-
звісно не всі такі, але на жаль зустрічаються
-
якщо вас цікавить чисто моя особиста думка, то для мене - російськомовні українці, то не українці, а просто власники українських паспортів. бо чому молдаванин із українським паспортом - це молдаванин всеодно?
-
ну суть в тому що є люди, а є людиська, неважливо чи вони зі сходу чи заходу, чи розмовляють українською чи російською
-
і що? ці люди вам щось винні? розкажіть тоді і про людей зі сходу чи півдня, які все життя у більшості голосували за чисто-проросійських кандидатів, і приїхали сюди
-
Та не тільки, а і про інше. Якщо тут почати розповідати хто та що бачив то треба буде окремий чат
-
пятн 14.30
-
де це я таке писала?
-
Да я це писав? Можна переслати будь ласка мені? Здається, що це ви розпочали казати, що російсько мовні жадоби що на автівкав стоять у черзі у фудбанк
-
саме так, а ви тут починаєте їх ділити і розповідати, що на заході пагані люди і вам щось винні. бачте квартири дорого здають, та ще й до Канади приїхали
-
Що ж, може тоді даремно ці «власники укр паспортів» на передовій захищають країну, поки такі герої як ви сидять на диванах?🤯
22 Jan 2023, 19:22
77428/124905
about 10 hours ago