Українська Канада
-
Так тож Тарас написав 🫣 Ви хоча б дивіться, кому пишете та відповідаєте)) Тим паче, якщо намагаєтесь щось стверджувати)))
-
І Вам все нормально?))
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можно власноручно здати паспорт на вклейку визі (Passport Request - отримала) до візового центра Відня чи Праги. Куди найкраще? Термін розгляду? Дякую.
-
Вот цей сайт www.notarize.ca/, і другийwww.notarypro.ca/
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можно власноручно здати паспорт на вклейку визі (Passport Request - отримала) до візового центра Відня чи Праги. Куди найкраще? Термін розгляду? Чи потрібно заздалегідь зареєструвати день та час? Дякую.
-
Доброго дня я планую їхати в Канаду в кінці літа . Зараз знаходжусь в Фінляндії мені 19 років зі мною планує їхати моя дівчина їй майже 17 я хотів запитати будуть якісь проблеми коми ми приїдемо ? Мені потрібна доверіность від її батьків на моє ім’я ? І ми давно хотіли до Канади я працюю зараз в Фінляндії і хотів запитати на яких сайтах краще знайти авто в Канаді , хочу по прильту купити авто . І тяжко знайти роботу в Канаді ?
-
Доброго ранку Хто розбирався з умовами банків Який можете порадите?
-
поки у вас є час спробуйте дізнатись більше про різні провінції, у кожній свої умови, наявність роботи і клімат. Бо їхати в Канаду це дуже розмито, зараз багато українців усюди, можете визначити необхідні вам аспекти і питати, шукати, порівнювати. Якщо враховувати що вам потрібна автівка, то мабуть логічно розглядати провінції де міняють права без повторної здачі.