Українська Канада
-
а захисники французької мови чи англійської мови в Канаді для вас теж усі однакові? Тобто Канада двомовна і це для Вас ок? Не в мові проблема, а в людях. Всюди є негідники і говорять вони на різних мовах. А ось коли питанням мови забовтують інші питання чи проблеми то виникає питання навіщо?
-
Цього не знаю вже, можливо потрібно буде написати якийсь лист-пояснення для IRCC англійською, що мій батько там такий то такий, знаходиться там то там і не може через це надати дозвіл на виїзд. Чи лист від імені Вашої мами, що мій чоловік такий то такий, є там то там і тому не може надати дозвіл на виїзд. Я в цьому не експерт, просто кажу як я би зробив.
-
Там нічого складного, дані батьків, паспорта і т.д. І хтось третій хто підтвердить підпис когось з батьків. В мого малого то не питали нічого, я заповняв на всякий випадок. Але він з мамою летів. По ідеї той дозвіл при видачі візи перевіряють, якщо є віза то значить все ок. На всякий можна роздрукувати.
-
У Дії взагалі немає ніяких фото документів. Там лише є основна інформація. Але електронні документи ніяк не можуть замінити наявні фізично