Українська Канада
-
Підкажіть, як відправити паспорт на вклейку у Варшаві. Вкладаю паспорт, лист запрошення і лист -згоду, вкладаю квитанцію про оплату і зворотню адресу в Польщі, куди вони мають надіслати паспорт з візою. Відправляю DNL на Хлодню?
-
Доброго дня Підскажіть, будь ласка, хто вже в Канаді, як сприймають українські права (котрі в Україні видають на два роки), чи можливо здати екзамени і їздити відразу, чи треба з нуля спочатку здати теорію, і тільки через два роки практику?
-
Можна і з візітор
-
Як я зрозумів , це можливо відкрити ( W) прямо в аєропорту
-
Приіхати в канаду, отримати ворк перміт, і знайти роботу
-
Якщо в візі відкрили тількі V - visitor, як отримати офіційну роботу ? Буду вдячний за відповідь
-
Не знаю, я отправляла в Стокгольм. Отправила 26 октября, 27 доставил DHL, 27 пришел трек номер, 28 числа они уже отправили в Лондон. Вы тот адрес указали? Потому что летом, когда я сдавала биометрию, у них был другой адрес.
-
Відправте у Відень , якщо прострочили дату то кладіть у конверт ще пояснювальний папірець , у Відні краще сервіс
-
Що в вас написано у особистому кабінеті IRCC?
-
Можливо треба якось на самому конверті позначити чи я вже просто не знаю що робити з тим
-
Вибачте, у мене немає світла , тому інтернет довго грузить (
-
visa.vfsglobal.com/swe/en/can/attend-centre/Stockholm
-
В Швеції
-
У якій країні?
-
Допоможіть знайти візовий центр !!!!!! Пліз
-
Так дійсно, там вони якось самі вирішували яку візу давати, але якщо при заповненні заявки вказувати що подаєтесь і на ВП, то його дадуть
-
Дякую. Та все одно дивно. Хочу поїхати і не можу бо не випускають, принаймі легально.
-
маю візітор візу, але при цьому і попередній дозвіл на роботу, одне одному не заважає. отримаю ворк перміт в аеропорту, без подавання на документи додаткового
-
виплати так само як і wp до 31.03.2023. ?
-
Хтось може мені допомогти
22 Jan 2023, 19:22
7755/124779
4 minutes ago