Українська Канада
-
Доброї пори дня. Підкажіть будь ласка, в провінції Саскачеван для українців міняють права із здачею екзамену чи без?
-
Вітаємо, Thomas Lee! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Доброї пори дня. В Манітобі права міняють без здачі екзамену...Підкажіть будь ласка, в провінції Саскачеван для українців міняють права із здачею екзамену чи також без?
-
Як забрати обмеження з дозволу на роботу або просто податись на новий дозвіл. Подаємо аплікацію на новий дозвіл на роботу БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Крок за кроком проходимо увесь процес разом. Ви отримаєте детальне пояснення, як створити онлайн-кабінет, заповнити форму IMM5710, підготувати необхідні документи та подати аплікацію до IRCC (Міністерства Імміграції, Громадянства та Біженства). Новий дозвіл на роботу не буде мати обмежень щодо роботи у садках, школах, охороні здоров'я та сільському господарстві. Відео тут youtu.be/VqMVsZCGdPY
-
було відео від Дмитра на цю тему
-
Питання до знатоків, вчора в магазині Bell придбали сімкарту, на ній один номер, коли телефоную дівчині, то їй висвічує інший номер, коли вона телефону на той номер, який висвічується на екрані, то слухавку бере якась бабця. І тільки коли телефону на мій правильний номер, то телефону мені. Що це за єресь і що з цим робити?
-
Давайте почнемо з того що в фудбанках є продукти які не пригодні для продажу тобто прострочені або близькі до прострочення. Я не кажу що всі але є таке і вони можуть бути вжиті але швидко або можно кинути в заморозку. Можливо що якісь великі суперстори і віддають таке що вже не можна продати. А інше донатять добрі люди❤️
-
Доброго здоров'я, підкажіть будь ласка, отримали запрошення на вклейку візи, в листі написано, що треба в 30 днів вкластися... То там треба вибирати дату, чи просто в цей термін в любий день та час(робочий ) привезти паспорти. Збираймося везти особисто Та можливо хтось знає терміни вклейки в Празі?
-
Привіт, збираю команду для гри у Мафію в Монреалі. Обожнюю цю гру. Я тут новенька, тож буде нагода познайомитися. Пишіть, хто зі мною😉 fb.me/e/10prWdb83?mibextid=N4tvPT
-
Чудовий пост, дякую!!