Українська Канада
-
visa.vfsglobal.com/swe/en/can/attend-centre/Stockholm
-
В Швеції
-
У якій країні?
-
Допоможіть знайти візовий центр !!!!!! Пліз
-
Так дійсно, там вони якось самі вирішували яку візу давати, але якщо при заповненні заявки вказувати що подаєтесь і на ВП, то його дадуть
-
Дякую. Та все одно дивно. Хочу поїхати і не можу бо не випускають, принаймі легально.
-
маю візітор візу, але при цьому і попередній дозвіл на роботу, одне одному не заважає. отримаю ворк перміт в аеропорту, без подавання на документи додаткового
-
виплати так само як і wp до 31.03.2023. ?
-
Хтось може мені допомогти
-
віза це документ на право вїхати в країну, дозвіл на роботу це інший документ. при будь якому виді візи вам необхідно отримати в аеропорту wp,
-
Я отримав в паспорті worker до 2025. Я розумію що підтримку: виплату 3000, допомога в розміщені і таке інше можуть змінити чи відмінити. Але! Як я розумію заїхати та працювати я зможу.
-
так
-
ну так,а далі ? його видають тільки на території Канади і ?
-
Самі накричали на всіх тай всьо) по ділу 😁
-
його це кого ?
-
А якщо вже отримав то його дія не закінчується в березні 2023, принаймі про це в тексті не йдеться.
-
якщо ви його не зробите до цієї дати ви втратите ВП по емердженсі, то прийдеться робити ВП по загальноосновній програмі, або емердженсі продовжать 🤷🏻♂️
-
Тут йде мова про подачу на отримання!
-
до цієї дати ви маєте зробити його ЯКЩО у вас його немає до сих пір
-
Це дата для тих хто його взагалі не має. Наприклад в людини була тур віза оформлена ще до програми куает. Тут не йде конкретно мова про тих людей в кого схвалений вже ВП
22 Jan 2023, 19:22
7766/124829
about 6 hours ago