Українська Канада
-
Без чату джіпіті у мене одна заявка на роботу і кавер леттер якісно виходила 1-1:30 години. Бо поки за компанію дізнаюсь, поки до купи зберу, напишу, перевірю… З чатом я за годину відправляла 20 заявок за годину, бо чат все за мене шукав і писав Ну і результат, працюю фул тайм по тому що шукала Це дуже крутий асистент у цьому Успіхів!
-
Мій чоловік так знайшов роботу на будівництві. Подивився вакансії на indeed, знайшов ці фірми в Google і обдзвонював їх. Всюди отримав запрошення на співбесіду. Варіантів було стільки, що це він обирав, а не його. Подруга розсилала резюме два місяці безрезультатно, а потім просто прийшла в ресторан, який шукав працівників і наступного дня вже працювала. Я розмістила пост у Фейсбук і таким чином отримала пропозицію роботи. Відповіді на мої резюме почали приходити десь через два місяці, коли я вже працювала.
-
Підскажіть будь ласка,чи відкривав хтось візу НЕ по загран паспорту, а по якомусь іншому документу?чи відкривали комусь так взагалі? Дуже вдячна💙
-
Тут в невеликіх містах ще досить таке практикують, краще принести самому резюме: вас побачуть і вас є шанс себе показати… Я так знаходила свої перші нізкокваліфіковані роботи, ходила і розносила свої резюме, так більше вирогідністі найти роботу ніж онлайн.
-
Вибачаюсь, я мала на увазі низкокваліфіковані роботи, якщо ви шукаєте по спеціальності то там вже другій підхід в пошуку роботи, кому як повезе…
-
Так, але на email hr це краще, ніж в потоку резюме. А потім через пару днів написати лист, якби з приводу того, що ви хочете переконатися, що ваше резюме отримали і ще раз наголосити, як ви зацікавлені в цій роботі (поради з семінару про працевлаштування і ринок праці в Канаді). А ще пошукати співробітників цієї компанії в LinkedIn і спілкуватися з ними. Рекомендації від канадців суттєво збільшать шанси.