Українська Канада
-
-
комусь вже дали пмж в манітобі?
-
Доброго вечора . Зіткнулись з проблемою . Завантажували файли доків у анкету . І випадково завантажили доки дружини там де мали бути документи чоловіка 🤦🏽♀️ не питайте як це сталось . Просто підкажіть , будь ласка , чи це якось можливо змінити ? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
+ До речі, я зараз дам не дуже чесну пораду, але можливо комусь вона допоможе. Якщо ви симпатична дівчина, чи можливо приємної зовнішності хлопець із вільною англійською, то якщо треба швидко знайти підробіток є сенс роздрукувати резюме, serve it right ліцензію, і обходити бари та заклади в центрі вашого міста. У Ванкувері є повно ресторанів і барів, де 100% вони ведуть відбір за зовнішністю (бо там всі хто працює модельної зовнішності). Яскравий приклад - Cactus club у Ванкувері
-
Я і посуд мила, це теж варіант. А так це вже на розсуд кожного, просто кажу за свої спостереження. Цей світ не є справедливим, і це факт
-
Ого попахує діскріманацією 😂 А якщо зовнішність не дуже, то що робити?) може хоч на кухню візьмуть посуд мити… там всеодно ніхто «вас»не побачить 🫣
-
Зато я спокійна коли іду з чоловіком до ресторану, нехай на мене дивиться а не на офіціанток 😂
-
Але, нажаль, не серед виключень. Я спілкувався з лідером громади Чилліваку (БК) який вже допоміг прийняти понад 100 Українців за минулий рік, і нажаль він повідомляє, що були випадки коли Українцям відмовляли в роботі в Ванкувері, тому що вони не Азіатської зовнішності.
-
Це субʼєктивний фактор, навідміну від Українського ринку праці писати “наймаємо тільки дівчину або хлопця 18-25 років” тут є нелегальною та відверто поганою практикою серед компаній, яких турбує власна рипутація. Так, є виключення, але в переважній більшості випадків права робітників та захист від гендерної, сексуальної та іншої форми дискримінації працює.
-
Доброго дня люди. Підскажіть будьласка скільки приблизно часу тривають провірки по прильоті в Канаду? Якщо забирати ворк перміт, то буде довше?
-
Дуже дякую, а по часі скільки це можей зайняти? За 3 години можна справитись?
-
-
по різному все, хтось недавно писав що чекали 4 години, там залежить скільки одночасно прилітає українців.