Українська Канада
-
Дякую, але нажаль не варіант, на 4к доларів втратити 400, не дуже хочеться )
-
У всіх різні вимоги. Хтось нічого, а хтось все одразу
-
Дякую ,а на рентал потрібна кредитна історія чи робота при оренді?
-
Добрий день! Пишіть, відповідають приблизно 3є з 10ти) ще шукала на сайті rentals.ca але там ще меньше відповідають, однак свої апартменти знайшла саме на цьму сайті.
-
Відповідають, але не одразу
-
Ого 😱 може одразу за 5 років?😅 Це вже зовсім. Ладно, коли на 3 міс наперед, але 9...
-
RBC тільки зі своїх карт, і то у відділенні не звогли підтвердити чи зараз ця функція працює
-
Щось я бачу говорять ,що то протиправно просити за такий час платити,а над українцями просто знущаються.люди що тікають від війни,ще ніде не працювавши 9 місяців оренди,це вже занадто.🤯
-
Чи можна зараз податися на програму по українському внутрішньому паспорту, поки закордонний виготовляють, а тоді написати в кризову що є закордонний і щоб внесли зміни. І вклеювати візу вже у закордонний.
-
Підкажіть, хто знає. Мені сказали, можливо ще є безкоштовні квитки до Канади. Напишіть якщо знаете щось.
-
Ні вже закрили ту програму
-
Та ніхто не зверне увагу на ваш ноутбук.
-
Добрий вечір. Хто оплачував зворотню курʼєрську доставку в Польщі, чи можна це оплатити на самій пошті чи потрібно все ж таки йти в банк?
-
Commercial Good в моєму розумінні це речі, які ви ввозите з метою подальшого продажу Тому, якщо ноутбук це особисто ваш, для вашого користування, то не потрібно
-
Дякую 👍
-
Доброго дня, хочу податись на продовження ворк перміту, бо мій закінчується 8 квітня. Там потрібно прикріпити фото паспорту, мені прикріпити і фото головної сторінки, і фото там де печатка про продовження?
-
Щойно подивилась момент за паспорт, і там сказано лише загрузити паспорт, але чи грузити головну сторінку з тою там де печатка ні. Бо все ж, якщо загружу лише основну сторінку, то там стоїть стара дата його закінчення
-
Новий ворк перміт дається заново на 3 роки?
-
Тоді до кінця терміну дії візи
-
А якщо віза збігає за 2 роки?
22 Jan 2023, 19:22
78056/123942
about a minute ago