Українська Канада
-
я думаю що без роботи люди такі питання не задають, хоча буду писати з поправочкой
-
Так а чого прикалуєтесь Так і є W- worker, яка на 3 роки V - visitor - до кінця дії паспорту Все, от і вся відмінність
-
Питання було чи можна заїхати, а ви категорично сказали що ні
-
Тут напевно і різниця в типах візи
-
так,можно, але як турист, а ми кажемо для життя і ПРАЦІ !!!
-
Не вводіть людей в оману! Можна буде заїхати по візі в Канаду після березня 23 року. Це програма куает закривається а не віза
-
можливо ще хтось щось знає, але необхідно враховувати тільки офіційні джерела інфи, і там теж не особо щось написано
-
Дякую ще раз, це вже чув, напевно так і є
-
в основному тільки термін візи 3 та 10 років, це питання підіймали і на фейсбуці і в інших групах, я шукала в інеті, але більше нічого не знайшла
-
Може хоть Ви поясните відмінність віз W i V?
-
будь ласка, бажаю успіху та вірний рішень
-
Дякую
-
ну це запитання вже до влади країни. у вас є можливість і після трьох років залишитись в Канаді, існує багато імміграційних програм
-
Підкажіть може візовий центр , чи де його знайти правильно
-
Якось не логічно, чому тоді дали на 3 роки візу. І війна не закінчиться скоріше всього до того часу
-
тому що так написано на офіційному сайті Канади
-
Доброго ранку, тут є хтось хто відправляв паспорти на включення візи в Швеції дуже треба допомога
-
Але чому?
-
ні, не можна, по будь якій до 31.03.2023., в березні закінчується програма, закінчується WP, та разова допомога
-
По цій робочій візі можна буде заїхати в Канаду після березня 23 року? Що взагалі там змінюється в березні?
22 Jan 2023, 19:22
7819/124575
about an hour ago