Українська Канада
-
Чому вам так смішно? Справді ж є такий закон. Тільки відповідальності за порушення цього нема)
-
добрий день! підкажіть, чи можна ще отримати безкоштовне житло у Торонто? прилітаю 27го числа одна
-
О, це добре! Дякую за відповіді)
-
Залежить від позиції, є різні питання. Але більше заточено на практику.
-
Ну тому і смішно) це як закон про право громадян на безкоштовну земельну ділянку, працює в 1%) а по факту 200 тисяч громадян після вторгнення повернулись до України і вступили у ЗСУ, а патріотично стати на облік десь у Німеччині ))) ну це ridicules
-
якщо завчасно, то де це шукати? бо я ґуґлила, нічого не знайшла(
-
Завчасно треба, та на рахунок Торонто не дуже впевнений
-
Дуже багато зустрічаю саме ІТшників, які зупиняються із розвитком англійської, бо кажуть "я маю В2, цього має бути достатньо". А потім беруть на позицію вихідців із Пакистану чи Індії, які може і гірші у технології, але мова набагато краща. А наші ще й ображаються, чому їх не взяли. Одному кажу фідбек від рекрутера, що так і так, важко зрозуміти англійську, не впевнено комунікує тощо. А людина ображається...
-
Придуманий пропагандою у 20му столітті)
-
Звичайно є такий закон, воєнного часу, всі військовозобов'язані повинні захищати батьківщину, прибути у військкомат, навіть ті, хто за кордоном.
-
Ну насправді після В2, мені здається, треба просто практика і практика. Ніякі курси не допоможуть збільшити словниковий запас. А він іноді важливіший, ніж те, що хтось переплутав was з were.
-
Тому треба більше говорити з носіями, переступати через себе не боятися все приходе з практикою…
-
Дуже важко переступити мовний бар’єр, щоб почав язик в роті казати англійські слова😂 а це тількі practice and practice Так ми трохи соромимось щось не так сказати, що нас не зрозуміють чи будуть сміятися… але канадці дуже толерантні до акцентів…
-
Абсолютно погоджуюсь
-
Стати на облік в Німеччині це не просто для галочки. Вас після цього можуть повідомити про призов до армії і попросити приїхати до України. Та всі ж ми розуміємо, що з 8 мільйонів українців за кордоном це зробили десь 0 людей. Бо хто справді не боявся цього, той сам приїхав в Україну без повісток А так якщо ви боїтеся цього, то не треба видумувати якихось причин)
-
В то заднім числом не спрацює
-
Якщо Україна якимось чином легалізує ці правопорушення - відкриє справи кримінальні, внести в реєстри і тд … Тобто це має бути в офіційній площині по кожному «порушнику»
-
Якщо ви не можете спілкуватися у вас не буде С2 бо не здасте один з 4 екзаменів
-
Ну та. Тому B2 може бути краще за C2 навіть, якщо є досвід живого спілкування та відсутність страху ставити запитання)
-
Вже розробляється закон. Вам же прийдеться йти в консульство, коли паспорт закінчить свою дію, або ви захочете приїхати в Україну. Дуже легко уповноважити прикордонників перевіряти військовий квиток чи стоїть людина на обліку. Якщо ні, то на зараз це мінімум штраф 3500. Можна збільшити. От тоді мені буде смішно 🤷♂
22 Jan 2023, 19:22
78279/123850
about 9 hours ago