Українська Канада
-
Не дуже зрозуміло, що буде з візою тих хто не приїде. Дуже ймовірно, що українців і через рік не будуть випускати за кордон.
-
І де тут сказано що ВП не будуть видавати в квітні 24 року? Тут тільки написано що до квітня це можна зробити безкоштовно
-
Читайте уважно до кінця, там ще одне речення і пункт після ";and " яке доповнює сказане . Всі в кого є віза отримана по куает І всі хто вже в канаді матимуть змогу скоригувати або продовжити свій статус безкоштовно.
-
Саме так Якщо до сьогодні на сайті було написано, що потрібно податися на вп до 31.03.2023, то тоді було зрозуміло, що є letter of introduction, і по ньому можна в‘їхати після цієї дати То зараз чітко написано, що в‘їхати потрібно до 31.03.2024
-
Не дуже розумно, але як є. Ті хто зберігає візу, але не хоче зараз у Канаду, поквапиться відкрити ворк перміт та поїхати по своїм справам. А ті хто не мають змоги виїхати дарма з цим зв'язалися можливо.
-
У візі не стоїть позначка CUAET, а у WP вказано. І WP отримати можна лише після прибуття в Канаду. WP на 3 роки - це спеціальний захід, відповідно до цієї програми. Немає програми - немає спеціального заходу. На сайті вказано: Anyone holding a CUAET visa will have until March 31, 2024, to travel to Canada under the special measures;
-
Просто як турист після цієї дати скоріш за все
-
Все вірно. Але про те що його не видадуть в аєропорті тим кому він був схвалений до 24 року нічого не сказано
-
Познначка куает в ВП стоїть через те що по цьому ВП даються бенефіти. Після закінчення куает вп буде без цієї позначки
-
Там написано «і, хто вже у Канаді, повинен у разі необхідності змінити свій статус до 31.03.2024»
-
Як я зрозумів,якщо я отримав ворк перміт у травні 2022 ,то до 31 березня 2024 я можу отримати новий ворк перміт на 3 роки від дати подачі нового запиту? Щоб виграти ще часу на вдосконалення мови для подачі на PR
-
привіт, хто йде на концерт Хардкіс у Канаді? вони будуть у трьох містах Монреаль, Едмонтон і Торонто скоро
-
Планую піти в Едмонтоні
-
Культура та погляди змінювались чи нам її нав'язували сусіди? Я б не назвав зросійщення добровільною зміною поглядів та культури
-
Друже, я вчився в школі в українській, де викладали 2чі на тиждень «російську мову», це були 90ті-2000ні роки, тому будь ласка, якщо ти журналіст і так далі, дивись з різних сторін на це. Я спілкувався з канадійцями, які є нащадками українців які приїхали на початку 20 років хх століття. То вони сказали так «що Українська культура тут була законсервована тими, хто приїздив в ті роки, і передавася з покоління в покоління, але в Україні постійно культура (мова, погляди тощо) постійно змінювалися, і розвивалися, тому оці всі інтерв’ю вибірково це все фарс імхо. Але не треба покладати надії.
-
У візи є термін дії, до тієї дати Ви і можете приїхати до Канади. До 31 березня 2024 року Ви можете приїхати за спеціальними заходами CUAET, а після 31 березня 2024 року Ваша поїздка буде розцінюватись як туристична.
-
Тобто всі візи видані по програмі куает, навіть 10 річні, анулються і вони вже будуть не дійсні після квітня 24 року якщо по ним не заїхати в Канаду до цього часу?
-
Я дуже за тебе радий, ти молодий, з гнучким мозком для перестройки, але багатьом людям, які були зрощені на цьому, прошивку по новій не заш‘єш, і лаяти таких людей, які також українці в незалежності від мови, віри, неварто. Але багатьом нічого не доведеш, це просто тупа трата часу і все.
-
Про яких сусідів йде річ? Я за 30 років життя в Україні, двічі за життя бачив «россіянина» з паспортом росіі, але може я з малого містечка, яке знаходиться в 150 км від кацапського кордону.
-
Так до чого тут захищати російську мову або жартувати про це? Доречі я з Донецьку, де українську культуру що в школі що в житті просто винищили російськими гарматами та катуванням українських активістів в “Донецькій ізоляції”. І це не завадило мені перейти на спілкування українською мовою та остаточно визначити, що наша русофобія недостатня і розмовляти мовою окупанта у громаді, роботі і соц мережах - це ганьба.
22 Jan 2023, 19:22
78532/123896
less than a minute ago