Українська Канада
-
Все чітко ! Головне вміти читати! ☺️😉
-
Чому просто не прочитати заяву офіційного представника уряду Канади з імміграційних питань ? Навіщо стільки розводити обговорень і своїх додумок …
-
Ось Anyone holding a CUAET visa will have until March 31, 2024, to travel to Canada under the special measures
-
А хто сказав, що Канада буде чи зобов’язана до кінця війни приймати ? Всім озвучені терміни. Все прозоро. Якщо будуть зміни, це так само озвучать як сьогодні.
-
Де там написано, що візи анулюются ?
-
Хто знає скільки війна буде ще, кінця її ще не видно. Вона може ще 10 років тривати, тому emergency може ще довго бути актуальним
-
ОНЛАЙН - СІМЕЙНИЙ ЛІКАР Ділюся лайфаком одного з фармацевтів. Можна зареєструватися у аплікації Maple і отримати консультацію сімейного лікаря онлайн. Єдине, там є момент щоб отримати безкоштовну (по MSP) потрібно звертатися в певних годинах. І як завжди кожна провінція має свої правила. Користуйтесь на здоров’я. apps.apple.com/app/id1294926209
-
Не по візі, а по спеціальним заходам, які вона передбачає …
-
Ну так і ні де не сказано що після цього числа можна заїхати по візі виданій по куает. Лише написано що це останій день коли можна приїхати по цій візі
-
Ну а де ануляція ?
-
Боже, Дмитро, я заздрю вашому терпінню❤️ В Вас там око ще не тіпається від тих пояснень про CUAET одно то саме вже 1001 раз по колу🙏😂 Дай Бог Вам здоров’я!
-
А спеціальні заходи передбачають отримання дозволу на роботу, SIn , здоров’я і тд Це все розписано на сайті уряду
-
У візі дата вказується
-
А яка ціль та мотивація такого далекоглядного дослідження ? 😅
-
Яка різниця між спеціальними заходами і тимчасовими тоді? В них ці два різні поняття згадуються
-
Тому що вони оперують у своїй заяві ціми двума термінами і плутають людей
-
Усім привіт) Думаю це питання вже було десь тут, однозначно, та все ж) Якщо у ворк перміті вказано одна провінція, а я залишилась в іншій, будуть проблеми чи не важливо?) Наперед дякую!🥰
-
Один блогер розбирав інтерв'ю з міністром на цей привід. І говорив, що виходячи з інтерв'ю, рішення про подальшу долю програми будуть приймати ситуативно.
-
Those with a visa under CUAET have until March 31, 2024, to travel to Canada under the SPECIAL measures. March 31, 2025 Зрозумів, дякую за пояснення. То навіщо було писати їм це? Тільки людей плутають
-
За рік багато чого ще може змінитися по CUAET
22 Jan 2023, 19:22
78581/123850
about 7 hours ago