Українська Канада
-
Навіщо вам той Ванкувер 😄
-
ні, ніяких спрощень по отриманню пр для українців не запровадили
-
Доброго дня, підскажіть зараз продлили программу куаєт а по PR для Українців щось є на спрощення?
-
Підкажіть будь ласка,які потрібно мати документи при прильоті до Канади?Крім паспорта та візи.
-
Наскільки дорогий Калгарі?
-
Це одне з найдорожчих міст Канади. Спочатку наведіть справки про вартість оренди житла.
-
Дякую за відповідь.
-
Все є в Ютубі.
-
Дзвонили вчора до стоматолога - найближчий запис на липень місяць... а українці ще жалілись, до у Європі довго - аж на місяць уперед. От вам і довго. і це ми ще тут цін не бачили
-
мабуть простіше злітати в Україні полікувати зуби і назад😁
-
Та ні, Австрія, Лінц, записали дитину тільки на січень наступного року
-
youtu.be/zqEWEQN6qf0
-
Ці українці постійно на щось жаліються... Якісь вони вічно невдоволені...
-
Ага точно! І не кажить 😂
-
Политимо на Марс ,і там все буде погано
-
@Platinkka, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Я б сказала, що недорогий.
-
Доброго дня, таке питання. Я з чоловіком і сином маю вже візу, але ще не вклеєну, народилась донечка. Як я маю зробити ій візу, вклеїти її візу в свій паспорт? Тобто робити нову заявку на ірсс чи якось добавити просто в нашу вже створену?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, у якому банку Канади українцям зручніше/вигідніше/краще відкривати рахунок?
-
Тут десь постив адмін про акцію від CIBC . Там і бонус до $450 дадуть, якщо все правильно зробити. t.me/UkrainianCanadians/158369
22 Jan 2023, 19:22
78613/125248
41 minutes ago