Українська Канада
-
Та ми ж просто базікаємо)))
-
Дякую Вам за відповідь!
-
Українка, яка отримала в подарунок від Канадців скрипку, виступить на концерті у підтримку асоціації Українців в Калгарі Коли Анастасія Лихорстова приїхала до Калгарі навесні 2022 року з чоловіком та однорічним сином, пристосуватися до життя в новій країні після втечі від війни було неймовірно складно. Сім'я перебувала на імпровізованій відпустці у Львові, за 1000 кілометрів на захід від їхнього будинку в Харкові, коли рано вранці 24 лютого 2022 року, в перший день російського вторгнення в Україну, його бомбардували. Сім'я втекла до Польщі, де пробула місяць, а потім переїхала до Канади. Зі своєю новою скрипкою Лихорстова грала на весіллях, концертах з іншими музикантами, отримала місце в оркестрі Rocky Mountain Orchestra і планує продовжувати виступати, ділячись своїм талантом і любов'ю до музики з іншими жителями Калгарі. Вона виступить з хором та іншими музикантами в англіканській церкві Святого Стефана в суботу о 19:00 на концерті для збору коштів на підтримку роботи Асоціації українців Калгарі.
-
Вітаємо, Светлана! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Чи можу я товариша з Нідерландів попросити надіслати гроші з Нідерландів, а я з ним вже розрахуюсь
-
Платити треба за зворотнє повернення паспорту з візою поштою з міграційної до меня де знаходжуся
-
Народ, всім привіт, підкажіть будь ласка, знаходжусь в Данії, біометрію їздив здавати до Німеччини, тепер прийшов запит на відправлення паспорту, планую поштою надіслати, але як заплатити, бо в Данії немає такої можливості, якщо ти не клієнт місцевого банку