Українська Канада
-
З мовою всім важко напочатках, навіть якщо маєш базу граматичну чи проживали в Європі до приїзду в Канаду… Відлічається «європейська»англійська від канадськоі/американської… На все треба час, комусь легко дається, хтось довше вчить тут все індивідуально… Але з кожним днем буде легше і легше, головне побільше знаходитись в англомовному середовищу і з часом все прийде… В1 це дуже добре на старт😉 Деякі з нульовим англійськім приїжджають…
-
Про ціни 100% потрібно більше розповсюджувати інформацію… бо так може бути глибокий шок … від того скільки заробляєш і змушений віддавати на витрати мінімальні - оренда, їжа, проїзд, моб зв’язок, оплата комунала та Інтернету … А от щодо мови то із вищими рівнями важко, бо комунікація це завжди челлендж іммігрантів у всіх країнах … якось же їхали наші пращури 100 років тому і нічого Просто ближче бути до Української громади :) ну і роботу так що багато розмов не потребує А ще є гаджети)) онлайн Гугл перекладач Можна навіть говорити українською і буде за секунду переклад на будь яку мову )) що суттєво допоможе у спілкуванні ))
-
Це не обов'язково, але якщо хочете отримати дешевше страхівку на авто в Канаді, то краще взяти. І не тільки про стаж водіння, а ще й довідку зі страхової за весь період водіння про наявність чи відсутність страхових випадків. Принаймні у нас просили такі довідки. Можна, звичайно, і без цього всього. Але наявність цих довідок впливає на ціну страхівки. Але ще й залежить від провінції, в яку їдете.
-
Звісно краще мати офер до приїзду Так і квартиру для оренди знайти простіше І ще можуть бути якісь плюшки за релокацію Але ж це не всі професії так
-
Це так, але і пошук роботи довший…
-
Це ж певно від міста / провінції залежить Може в містах як Торонто чи Ванкувер і так, але ж можна і менші міста іхати Там і житло дешевше, і інші витрати менші будуть …
-
+ Щодо роботи хочу додати: люди з англ шукають по 1-3 місяці Я з вільною англ шукала сюрвайвл джоб місяць… Подруга з В1 пару тижнів вже шукає Тут сам по собі процес пошуку роботи довгий Зараз навіть на мінімальні заявки типу прибирання по 80 аплікантів подається, технічні спеціалісти по 200-400 а інколи і всі 600 заявок… Без англійської можна сидіти по 6 місяців без роботи Думаю найкраще перед приїздом вже знайти роботу і іхати туди, де буде робота
-
Питання: коли треба фіксувати кошти, з котрими приїжджаєш, кеш, на бінансі/картках банківських?
-
Так, але роботи для виживання тут довго шукаються, їх можна шукати тижнями і місяцями і знову нічого не знайти Іхати без роботи, це враховувати, що 1-3 місяці буде тільки пошук роботи тут і за свій рахунок накопичень жити
-
Просто зараз не тільки українців поприїжджало, а і інших національностей купа. Активно приїзжають і з Бразилії, і з Мексики, і з Європи, і з Китаю… І з відти люди з англ їдуть І зараз у березні був бум українців прям через невідомість закриють програму чи ні і пошук роботи краще ставити в список 1 що треба зробити
-
Ну в Канаді все повільно робиться, поки вони дойдуть до вашого резюме хз скільки часу пройде 🙄 Згодна тут ніхто не поспішає…а жити за щось треба… Все залежить наскільки людина готова до буть якої роботи, звичайно важко через себе переступити якщо є мова англійська та освіта… В меньших містах може і легше знайти survival job, бо великі перенасичені, не знаю тут як кому повезе, приклади є різні…
-
Я наприклад колись мріяла про Open Work Permit, бо в мене був закритий, але зараз розумію яка це головна біль 🫣бо не знаєш що з собою робити, стільки можливостей…
-
всім привіт, чи може хтось жопомогти з житлом на першу неділю по прильоту, мені 19 прилітаю 30 березня в торонто, без тварин не палю якщо ви можете допомогти буду вдячний та відповім на додатківі запитання
-
Всем привет! Преподаю английский онлайн для взрослых и детей, обращайтесь!
-
Можу сказати по своєму офісу: Колумбія, Мексика, Венесуела… у всіх прекрасна англійська.
-
До речі. Я вчора купувала кроси і продавець запитав мене чи я не з Європи. На рахунок мови
-
Ціна за годину?
-
Про ціни. Онтаріо. Житло 1800, біля 200 комунал, дорослий проіздний 154, інтернет 75, моб зв’язок 50. Це те без чого не обійдешся. Продукти на мене і двох дітей десь 600-700
-
Садочки платні, ГПД платна. Розраховуйте свої сили
-
Садочки платні при чому гарно платні В Торонто від 600$ і черги величезні Середня ціна 1000-1200 За 600 це треба ще пошукати садочок який на держ програмі, за яку держава покриває половину витрат Садочки тут до 4х років Далі школа вже безкоштовно
22 Jan 2023, 19:22
78804/124023
about 7 hours ago