Українська Канада
-
Про ціни 100% потрібно більше розповсюджувати інформацію… бо так може бути глибокий шок … від того скільки заробляєш і змушений віддавати на витрати мінімальні - оренда, їжа, проїзд, моб зв’язок, оплата комунала та Інтернету … А от щодо мови то із вищими рівнями важко, бо комунікація це завжди челлендж іммігрантів у всіх країнах … якось же їхали наші пращури 100 років тому і нічого Просто ближче бути до Української громади :) ну і роботу так що багато розмов не потребує А ще є гаджети)) онлайн Гугл перекладач Можна навіть говорити українською і буде за секунду переклад на будь яку мову )) що суттєво допоможе у спілкуванні ))
-
Це не обов'язково, але якщо хочете отримати дешевше страхівку на авто в Канаді, то краще взяти. І не тільки про стаж водіння, а ще й довідку зі страхової за весь період водіння про наявність чи відсутність страхових випадків. Принаймні у нас просили такі довідки. Можна, звичайно, і без цього всього. Але наявність цих довідок впливає на ціну страхівки. Але ще й залежить від провінції, в яку їдете.
-
+ Щодо роботи хочу додати: люди з англ шукають по 1-3 місяці Я з вільною англ шукала сюрвайвл джоб місяць… Подруга з В1 пару тижнів вже шукає Тут сам по собі процес пошуку роботи довгий Зараз навіть на мінімальні заявки типу прибирання по 80 аплікантів подається, технічні спеціалісти по 200-400 а інколи і всі 600 заявок… Без англійської можна сидіти по 6 місяців без роботи Думаю найкраще перед приїздом вже знайти роботу і іхати туди, де буде робота
-
Питання: коли треба фіксувати кошти, з котрими приїжджаєш, кеш, на бінансі/картках банківських?
-
Просто зараз не тільки українців поприїжджало, а і інших національностей купа. Активно приїзжають і з Бразилії, і з Мексики, і з Європи, і з Китаю… І з відти люди з англ їдуть І зараз у березні був бум українців прям через невідомість закриють програму чи ні і пошук роботи краще ставити в список 1 що треба зробити
-
Ну в Канаді все повільно робиться, поки вони дойдуть до вашого резюме хз скільки часу пройде 🙄 Згодна тут ніхто не поспішає…а жити за щось треба… Все залежить наскільки людина готова до буть якої роботи, звичайно важко через себе переступити якщо є мова англійська та освіта… В меньших містах може і легше знайти survival job, бо великі перенасичені, не знаю тут як кому повезе, приклади є різні…
-
Я наприклад колись мріяла про Open Work Permit, бо в мене був закритий, але зараз розумію яка це головна біль 🫣бо не знаєш що з собою робити, стільки можливостей…
-
Можу сказати по своєму офісу: Колумбія, Мексика, Венесуела… у всіх прекрасна англійська.
-
До речі. Я вчора купувала кроси і продавець запитав мене чи я не з Європи. На рахунок мови
-
Про ціни. Онтаріо. Житло 1800, біля 200 комунал, дорослий проіздний 154, інтернет 75, моб зв’язок 50. Це те без чого не обійдешся. Продукти на мене і двох дітей десь 600-700
-
Садочки платні, ГПД платна. Розраховуйте свої сили
-
Усім привіт, є РОБОТА в цеху по виготовленню штукатурки. Робота у Д'єпі, ЗП починається з 18$ за годину. Рівень англійської, щоб порозумітися в період навчання! Потрібно двоє людей. Компанія підтримує подачу на ПР. Будьласка відправляйте мені резюме на пошту [email protected].