Українська Канада
-
Можу сказати по своєму офісу: Колумбія, Мексика, Венесуела… у всіх прекрасна англійська.
-
До речі. Я вчора купувала кроси і продавець запитав мене чи я не з Європи. На рахунок мови
-
Про ціни. Онтаріо. Житло 1800, біля 200 комунал, дорослий проіздний 154, інтернет 75, моб зв’язок 50. Це те без чого не обійдешся. Продукти на мене і двох дітей десь 600-700
-
Садочки платні, ГПД платна. Розраховуйте свої сили
-
Усім привіт, є РОБОТА в цеху по виготовленню штукатурки. Робота у Д'єпі, ЗП починається з 18$ за годину. Рівень англійської, щоб порозумітися в період навчання! Потрібно двоє людей. Компанія підтримує подачу на ПР. Будьласка відправляйте мені резюме на пошту [email protected].
-
Хм, тобто виходить, що все що на картках для податкової буде рахуватись як дохід?
-
В наших людей більш меньш м’який акцент бо українська мова солов’їна співуча 🥰 Менe пару раз питали френч?😂 чи я з Квібеку? завжди з гордістю відповіла from Ukraine 🇺🇦😉…
-
Доброго дня! Хто летить волонтерським рейсом і знаходиться у Варшаві наразі відгукніться будь ласка. Потрібна допомога забрати невеличку сумку у Варшаві на вихідних і віддати в аеропорту іншим людям які летять цим рейсом. Будь ласка дуже прошу.
-
Я вже не питала чому він так вирішив бо втомилась страшне. Ненавиджу шопінг. Але теж завжди гордо кажу що з України. Не дай Боже подумать шо Рассєя 🤮
-
Всім привіт. Допоможіть хто може. Один паспорт відправи місяць тому на вклейку від вфс ніякої інфи, статус в кабінеті не змінився і дпд пише, що доставлено. Паспорт другої людини відправляли через інших перевізників і повідомлення на почту приходило, та статус в кабінеті змінився через тиждень. Як з контактувати з вфс та запитати чи паспорт отримали? В кого який досвід? Наперед дякую
-
Їду в Британську Колумбію
-
Пост Канадського волонтера в Британській Колумбії, який вже допоміг 100+ Українським родинам оселитися в провінції. Його команда не дуже задоволена діями уряду, які продовжили програму CUAET, але по факту не вирішують питання поселення для Українів, яких прибуває в Канаду по 10к в день. Його громада хвилюється, що це може поглибити проблему бездомних в Канаді.