Українська Канада
-
Добрий день. Де можна знайти еміграційного адвоката в Монреалі?
-
Там указано місто Dieppe, це New Brunswick
-
Їду в Британську Колумбію
-
Доброго дня ! Може в когось так теж було,як вирішили ? Подаю заявку на грошову допомогу і в UCI номері дитини ,показує помилку ,що робити,все вірно я вписую?
-
Пост Канадського волонтера в Британській Колумбії, який вже допоміг 100+ Українським родинам оселитися в провінції. Його команда не дуже задоволена діями уряду, які продовжили програму CUAET, але по факту не вирішують питання поселення для Українів, яких прибуває в Канаду по 10к в день. Його громада хвилюється, що це може поглибити проблему бездомних в Канаді.
-
Дякую! Чекаю,вже другий день сьогодні))
-
Почекати трошки, було те саме, це вас ще не внесли в базу Нам вистачило одного дня, і все було ок
-
Наразі вже є свідчення, що новоприбулі Українці сплять в аеропортах, тому що немають житла
-
І вже не перший тиждень …
-
В Альберті Слава Богу ще ніхто не спить в аеропортах.. Навіть хости ще знаходяться
-
А там тепло?) Можливо й не самое погане рішення
-
Здається зараз навіть білети тими 3к не окупиш 😁
-
В Торонто ще тиждень тому писали що не має вже місць всіх поселяти Особливо дорослих без дітей Це утопія що всіх хто прилітає розселять усюди в готелі на 14 днів Дуже багато бажаючих встигнути отримати по 3к в останній момент і назад в Європу
-
Якій жах, а що люди їдять і де сплять? В якій самих аеропортах?
-
Багато бачать логіку … я не буду писати що ще наші люди роблять до від’їзду щоб не рекламувати недобросовісну практику та ідеї не роздавати … Канада країна чесна і багато всього тут на довірі і очікуванні такої ж порядності . Що не завжди так з людьми Ну і не лише з українцями Всюди є виключення
-
Та ні … повно квитків за 1к до 31.03. Зараз )) може після новини про продовження програми трохи перешли дати на літо То квитки з’явилися ))
-
Ну, до Саскачевану наприклад є гуманітарні безкоштовні рейси з Варшави.. Люди бувають різні, на жаль.
-
Ого! Так і білети в Канаду недешеві, не думаю що всі ідуть по безкоштовним білетам, то що з тих $3000 лишиться? Не бачу логіки?
-
Iryna Chebanova, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Чи можна зараз телефонувати через BELL в Україну безкоштовно?
22 Jan 2023, 19:22
78832/125345
3 minutes ago