Українська Канада
-
Продовжуючи тему прав... От тут зазначено, що з досвідом до 2 років - 5 GDL
-
такий самий як і на дорослого, “original passport request”
-
Доброго вечора, довго очікуємо реквест на дитину (знаю нас таких багато) підскажіть, будь ласка, який повинен прийти лист на дитину (як виглядає). Дякую.
-
Але екзамен на 5 GDL можна сдавати лише через рік після 7класу, отже у вас повинно бути від 1 року "стажу" так би мовити
-
Але це ж не для тих, хто вже має українські права...
-
Доброго дня. Підкажіть де краще обміняти usd на can в оттаві?
-
Доброго дня. Збираюсь зняти будинок в Калгарі. Ходив дивитись 2 рази з лендлордом. Вона скинула контракт на email. Потім ми зустрілися для підписання його та рент агрімент, після підписання лише одного зразку контракту вона сказала що очікує гроші за 3 міс та депозит, тільки тоді вона скине цей підписаний контракт відсканованим на email. У мене запитання чи це ок практика тут?
-
Так До оплати підписаний контракт не дають А ключі дають коли ще страхівку тенанта показуєш, якщо є така умова
-
Теж цікавить…
-
Після 7 класу можна піти до автошколи сертифікованої та після автошколи роуд тест можна скласти через 8 місяців замість 12
-
А ще зіткнулися з проблемою e transfer більше 3к в день не можна відправити.... Перший раз просто. Не знав цих деталей. Дякую за відповідь!
-
Ну от вона хоче за 3 місяці
-
Хіба ок брати оплату за 3 місяці? Ніби по закону не можна брати більше ніж 1 міс + депозит
-
Переклад має буди апостильований? Чи достатньо печатки Бюро перекладів?
-
Достатньо печаткі бюро перекладів, апостиль не треба, Канада його не визнає
-
Дякую
-
Були на зустрічі українців з ncp ,то люди говорять про випадки і шість і дев'ять місяців є платять,щоб тільки пронайняти
-
Ок. Я просто хвилююсь. Гроші чималі. Ми дивилися в реєстрі цей будинок, то він належить їй. А також знаємо інший її будинок. У нас є її імя, тел, адреса, переписка. Але чи спасе нас від фрода з її боку
-
Привіт, тут є HR? Або хтось з крутим англійським аби переглянути резюме! Буду дуже вдячний!🙏
-
🤔я навіть не розумію як захищений наймач приміщення,якщо потрібно скинути гроші а потім вона скине контракт.а якщо не скине і онлайн переказ не повернути.підкажіть,хто саму беспечну процедуру оформлення мав,пліз.
22 Jan 2023, 19:22
78916/123850
about 7 hours ago