Українська Канада
-
t.me/ManitobaLife Це вам краще тут запитати…
-
💯%% Переїзд у будь-яку країну - це індивідуально. Ось моя подруга жила у Канаді 6 міс у минулому році. Взимку повернулая назад у Чехію, де до цього жила 4 роки. Вона дуже задоволена, що повернулася назад, але і дуже рада, що спробувала Канаду, бо це дало їй поняття, що в Чехії особисто їй виявляється набагато краще. 🤷♀
-
А колега по роботі - українець, 42 роки, живе у Канаді 5 років, до цього жив у Словаччині десь так само. Він каже, шо ніколи не хоче повертатись до ЄС, а в Україну і подавна, каже що згадує як страшний сон. Такщо то скільки людей, стільки і думок і вподобань
-
Все пізнається в порівнянні 😉 От і добре коли маєш вибір, людина приїхала попробувала, не сподобалось і це нормально, Канада не для всіх… Тепер не буде жаліти що не спробувала, це теж опит… Тут ніхто насильно слава Богу не тримає, подивились що до чого, сподобалась лишайтесь! Місця в Канаді всім стане, не сподобалось завжди можно повернутись❤️ Це цілком нормально…
-
Johnedel Thạch, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ми наприклад з чоловіком вже в Канаді 13 років, до того жили в Данії 4 роки, я про переїзд не жалкую… а чоловік хотів би повернутись в Україну на пенсії🫣😆, в мене є надія що він передумає!) тут деколи в сім’ях не можуть вирішити що хто хоче))) Це все від того що є вибір і це прекрасно❤️
-
Та чого, якщо є бенефіти то все ок.. в мене 80% пломб та коронок покривають та ще якась сума на рік дається на лікування чогось серйознішого
-
Підкажіть, яка зараз ситуація з оформленням ворк перміт в аеропоту Торонто. Скільки годин потрібно перерви між рейсами, якщо потрібно летіти далі
-
Прилітаю в середу в 15:00
-
Краще мати години 4 на всяк випадок в запасі)
-
Залежить від того а який день та о котрій годині прилетаєте Ми прилетіли у вівторок об 12 дня, зробили все за 40 хвилин Знайома близько 4 годин в черзі стояла в п'ятницю
-
Всім вітання! В Канаді майже рік! Хочу, щоб мама приїхала мене провідати. У жовтні в неї закінчується паспорт і виготовити новий буде можливість тільки у вересні. А нова програма діє до 25 липня. Хто може щось порадити? Подаватись зі старим паспортом, а потім коли виготовить новий писати у кризову... не знаю, як краще...
-
@step_to_infinity хоче кікнути @managerannaa з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Наш магазин разыгрывает 10ElfBar 5000 и 7 блоков стиков для Iqos/Glo которые вы сможете получить абсолютно бесплатно . Для участия напишите в личные сообщения.
-
Можна 2 закордонних паспорти мати, якщо фізично нема можливості потрапити до паспортного сервісу, то тоді інша справа
-
На жаль нема. Або подаватись зі старим і писати у кризову. Або надіятись, що продовжать прлграму. Але чомусь мало вірю. Хіба, якщо вдасться отримати PR, то робити виклик, якщо таке реально
-
Можна зараз зробити новий паспорт. Ніхто не забороняє мати 2 закордонних пас.
-
Я розумію. Немає можливості виготовити новий. А подаватись зі старим немає сенсу, оскільки він до жовтня.
-
Це потрібно буде робити новий паспорт. (на жаль зараз немає такої можливості) І подаватись заново на візу. (навіть, якщо продовжу старий, це буде продовження паспорту але не візи) Вже прочитала всі можливі джерела. Буду надіятись, що програму продовжать ще до наступного року.
22 Jan 2023, 19:22
78988/124695
about an hour ago