Українська Канада
-
Гроші)
-
Если заберете сегодня - завезем по адресу Мы переезжаем, потому срочно продаем матрас в отличном состоянии, был в специальной зашитной простыни, без пятен, выглядит как новый, цена смешная. Был куплен с таксом за 450, продаем за 200. Размер Квин, для двоих очень комфортно. www.ikea.com/ca/en/p/morgedal-foam-mattress-firm-dark-gray-50277388/?gbraid=0AAAAACqC6EpQrFunRPIO80TuHLsLzwlnv&gbraid=0AAAAACqC6EpQrFunRPIO80TuHLsLzwlnv&gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEDz0jyuaQrkXFGCi2POCdT7eY6OsOeBEe0pqvWkJy8eQ8QvpSQHt2BoCl5YQAvD_BwE
-
А мої знайомі вибирали між Канадою і США і вирішили що США краще. Я особисто не цікавилась питанням. Виходить тепер в них буде проблема легалізуватись? Ще й троє дітей 😵💫
-
Я просто сама думаю що робити як закінчиться мій ворк перміт. Проблема що я в Онтаріо((
-
Але ж це вважатиметься нелегально? Чи легально?
-
Ну тоді ви в темі)))
-
Я вже писав, що наша сім'я у 2018 виграла грінкарти, маючи імміграційні візи в Канаду на руках. Ми прибули до Манітоби, все завжди, порахували всі витрати, які нас чекають у США, особливо медицина, і прийняли рішення не оформляти грінкарти, а тут залишатися. Для іммігрантів у США перші роки дуже важкі, у Канаді легше набагато.
-
Клята війна. Поламала людям усе життя 🤬