Українська Канада
-
Друзі, хто скільки чекав на код від CRA? У мене уже пройшло 10 днів, тиша
-
Вітаємо, 𝔅𝔊! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
📌 Эдуард Ходос о роли хабада в теракте 11 сентября В конце июня 2001г. Ларри Силверстиайн (иудей хабадник) взял в аренду на 99 лет (фактически приобрёл) у транспортной службы Нью-Йорка башни-близнецы всемирного торгового центра за 3,6 миллиарда долларов Впоследствии жюри присяжных признало теракты в ВТЦ в Нью-Йорке 11 сентября 2001г. двумя отдельными страховыми случаями Таким образом , сумма страховых выплат арендатору башен-близнецов Лари Сильверстайну составила 4,6 миллиардов долларов страховки По факту , взяв здания ВТЦ в аренду и заплатив вперед лишь $616 млн , в итоге по решению суда стал обладателем 4,6 миллиарда долларов страховки Это у евреев называется очень хорошим бизнесом И кстати в этих зданиях всемирного торгового центра , работало более 5 тысяч евреев , но именно в день теракта абсолютное большинство из них не пришло на работу , хотя это не была суббота (по субботам евреям запрещается работать , шаббат) , а был обыкновенный вторник ! 👉🏻 Канал За Славян 👉🏻 Чат За Славян
-
Я з наліком поїду, супер що приймають по норм курсу
-
трошки смішне питання, але чому у Канаді такі не смачні сосиски? купую вже 4ті, всі різні виробники і всі на смак як мокрий картон... може хтось підкаже, ''перевірені'', бо скуповувати всі, щоб перепробувати бюджет не дозволяє поки. з гірчицею майонезом та ж сама історія - на смак дуже солона неприємна густина, купувала теж 3-4, навіть відомий Хейнс, що у Європі був супер на смак, то тут він просто страшенно бридкий, при тому що ціна в 3 рази більша
-
Сосіскі беру European stile трошкі дорогуваті, але мама каже що на наші схожі 😉
-
Майонез купую Hellman’s, схожий до нашого більш меньш Гірчиця Keens можно купити в суперсторі, теж схожа на нашу і гостра
-
Hellman’s є різні варіації з авокадо або з олівкового оліі, цей оригінальний я майже не беру бо він мені жирнуватий, це перше фото попалось то я і виставила вам приклад… Олівковий ще напооовину не жирний