Українська Канада
-
Ну чого ж дивно?) різні ситуації бувають… наприклад батькі по спонсорству якщо до вас приїдуть 55+ років то вони будуть мати ПР яке їм треба буде подовжувати кожні 5 років… а так громадянство то вже остання зупинка вплані імміграції… Ви просто дуже молоді 🤗
-
Працюють зі своїми і на своїх
-
А яка мотивація цих людей і ще більш цікаво, як вони виживають тут стільки років без мови? Просто особисто для мене це не зрозуміло, як можна жити в країні, не знаючи однієї з офіційних мов. Хиба що як українське гетто
-
Бо на той час 10-20 років назад імміграційна програмам не вимагала тест по мові 😉 Ми подавались без мови, треба було просто відробити пів року… Але мову треба вчити обов’язково!!!
-
Ми зараз говоримо про ту русьняву диру під NY?)
-
Дивно, але кожен обирає своє життя. На мою особисту думку людина втрачає багато можливостей, якщо не хоче інтегруватися в суспільство в новій країні, та заводити знайомства з місцевими.
-
Так і має бути, ну принальні я з вами точно згодна!
-
Цікаво, не думав про такий сценарій. Просто в моєму випадку, мова та інтеграція є чи не головним пріоритетом/перешкодою, яку я бачу на шляху в легалізації. Але сценаріїв є, як я бачу, багато)
-
Я ще можу з власного досвіду сказати що багато з таких що мають мінімальну мову і живуть тут по 10-15 років, Дмитро прекрасно описав чому не адаптувались в канадське суспільство, так ось деякі ще планували пізніше повертатися до України. В моєму містечку я знаю декілька сімей хто так саме і планував, бо там хати триповерхові з ремонтами чекають, але почалась війна і хз як воно тепер буде…
-
Ви трохи перенасичені інформацією… ну принальні так виглядає… Ви вже в Канаді? Приїхали по CUAET? Як що так то в якій привінціі?
-
Ну то вам треба почати читати офіційний сайт cic.gc.ca та провінційну программу Квібеку… www.quebec.ca/en/immigration/immigration-programs/regular-skilled-worker-program