Українська Канада
-
Ви якщо подалися на номінацію у квебеці - маєте право запросити продовження вп поки чекаєте
-
дуже мало хто зараз отримує pr швидше ніж за 2-3 роки, реально одиниці. колега із Бразилії, вже 2.5 роки в Канаді, піару ще нема
-
так не одразу номінація. Але дешево, свій вайб культурної столиці Канади. і всі тобі Місьє, Мадмуазель, пуве ву еде муа)))
-
Я прост не бачу різниці якщо можна продовжити вп.
-
У мене інші цілі аніж 5 років до ПР
-
Кушати не просить
-
Ага, і 3 роки чекати на рішення 😂😂😂😂 це якийсь мазохізм
-
Або можно ще Monsieur je n'ai mangé pas 6 jours😂
-
Це твоє бачення. В мене воно інше.
-
Є фудбанки )))
-
@Nataliaxxr, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Привіт , продаю свій масажний стіл та підігрів на нього , також є підігрівач для стоун масажу та каміння . Кого цікавить пишіть в приват. Дякую . Торонто, Етобіко .
-
А який район Торонто чи невелике місто ГТА вважається найпрестижнішим?
-
Mississauga, Oakville, Burlington - та частина, що біля озера в районі Lakeshore Dr
-
Міссіссага - все що в районі UTM, Erin Mills і південніше, є досить дорогими районами.
-
А хоча ні, реально
-
Хм Навіть юристом працюючи важко виплатити таку суму
-
Поділіться досвідом хто ходив в walk in clinics - чи ви перед тим десь реєструвались і чи виробляли забезпечення? Бо коли я прийшов перший раз, без нічого, то сказали що я не забезпечений, хоча ніби по CUAET повинен бути?
-
Дякую, пошукаю як її зробити 👍
-
У вас повинна буде OHIP медична карта, з якою ви можете прийти в walk clinic та у порядку живої черги отримати допомогу. По запису тільки к сімейному лікарю
22 Jan 2023, 19:22
79320/123821
about 3 hours ago