Українська Канада
-
Всім привіт) Які документи потрібно закрити в Канаді, якщо в планах виїзд на рік з країни?
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 1-2 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Скільки розглядаються документи на спонсорство батьків?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/family-sponsorship/sponsor-parents-grandparents.html
-
Навіщо?
-
Доброго, щось тіпа того може підійде?🤷♀️
-
Доброго дня, як можна отримати зв'язок з адміном каналу?
-
В червні виїжджаємо з орендаваних апартаментів в Торонто (165 La Rose Avenue, Etobicoke), які з 15 червня будуть доступні для оренди. Після капітального ремонту, 2 кім + кухня студія. 3 хв пішки до української церкви і школи. Ціна ~2700/міс. Деталі за посиланням - www.realstar.ca/apartments/on/etobicoke/royal-rose-apartments/floorplans.aspx
-
Бан буде. Лол, навіщо, ти мене чипаєш
-
Доброго здоров’я! Хто буде їхати у Ванкувер орінтовано через 2 місяці +- і може привезти з собою кота із Львівської області за винагороду, відгукніться🙏🏻
-
Вітаю! Допоможіть, будь ласка, розібратись в квітні 2022 року отримала візу для себе і доньки. Віза доньки діяла до травня 2022 року - до закінчення строку дії закордонного паспорта. В жовтні 2022 року подала через свій аккаунт запит на візу для доньки із новим закордонним паспортом. Сьогодні 30 березня, але немає ніякої реакції. Підкажіть, хто знає, що робити?
-
Добрий! Пошукайте компанії перевізників, називаються Карго. Перевозила за допомогою такої компанії собаку з Кишиньова (Молдова) до Торонто. Також можу кинути посилання на компанію які в Варшаві (лінка з інсти буде), займаються перевезенням тварин. Бачила що вони одного разу постили, що можуть забрати тваринок з Одеси.