Українська Канада
-
деякі люди роками так живуть
-
Оформити наче можна але в Канаді до 18 без опікуна не зможе бути
-
Допомагаємо чоловікам з виїздом з України до Європи, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
@lusy_td, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
а там потрібна якась спеціальна картка, чи як звичайний супермаркет типу волмарта?
-
у кржного своє, у нас на двох на продукти від 1000/міс, мін., зайвого не купуємо взагалі, по фудбанкам чи кафе теж не ходимо. як там хтось писав на 600.. не уявляю, хоча.. якщо їсти тільки каші з макаронаии і запивати водичкою, то мабуть можна вкластись.
-
Дуже дивно... Їмо м'ясо, рибу, постійно овочі та фрукти. Багато молочки Хліб та солодощі печемо самі. І спокійно вкладаємось в 500-700 доларів на двох на місяць. Але дійсно багато купуємо в костко, бо там навіть на одній упаковці молока в 4л виходить економія 4 долари.
-
Доброго дня , що обрати в розділі сімейний стан якщо у нас цивільний шлюб ?
-
Common-law partnership
-
Дякую , а там потрібні якісь докази що б довести що у нас справжній цивільний шлюб ? Дякую
-
Дякую за допомогу
-
Та більшість, хто розповідає по 500 на міс на сім'ю - сидять на фудбанках, ось і весь секрет.
-
Не зрозуміло одне, чому після працевлаштування - фудбанк автоматично не скасовується.
-
Бо різні ситуації бувають
-
Люди які працюють фултайм, до футбанків не зможуть потрапити
-
Якщо ви оба українці - то їм пофіг, я думаю. А от якщо ви українець а дівчина ні, і вона через вас хоче отримати cuaet, то думаю стануть щось просити
-
Згода, наприклад синдром наглості в стадії загострення. Харю кірпічом і стоїмо разом із тими, хто дійсно потребує, поклацуючи безпалєвно айфончик. Головне з роботи відпроситись на годинку.
-
В Costco треба купляти картку membership, від 60 баксів на рік
-
мені за 120 сьогодні чомусь продали
-
я теж! кажу ми недавно приїхали.. а я сонна ще прийшла туди зранку. він такий хоба чік-чік 120 доларів нема. будьте уважні коли оформлюєте
22 Jan 2023, 19:22
79509/123911
about 2 hours ago