Українська Канада
-
Багато хто поїхав саме з тих регіонів які більш всього постраждали, і це російськомовні регіони.
-
Я з Донецьку і розмовляю виключно Українською. Питання?
-
Донбас говорить російською і багато областей в Україні, вони теж русня для вас? Закінчуйте мовний срач.
-
У мені цікаво, здебільшого в селах в цих регіонах всі розмовляють українською, в мене в харківській області так, тому так, українською.
-
вони русня в очах будь кого за кордоном, у тому числі для самих українців
-
З мамою та татком теж українською розмовляєш та з бабусею ?
-
Мені аж зіганути захотілося.
-
А скажіть будь ласка, що таке basic taxes only? Чи допоможе мені консультант, якщо, наприклад, я сдаю житло?
-
Мово срач.
-
Куля в лоб😁
-
Доброго дня, плануємо з дівчиною в літку їхати в Торонто, у когось є варінти роботи без язика ? Якщо можливо в лічні повідомлення, дякую 😊
-
Що їм зараз заважає перейти на українську?)
-
Я про території, які не були захоплені. Та й про тих, хто виїхав звідти закордон. Як можна продовжувати після такого ще розмовляти цим "язиком"?..
-
Чому українцям українська вже не потрібна, а деякі іноземці вчать українську та знають її краще за деяких українців..
-
Донецьк є, був, і буде Україною. А ваш сепаратизм та розпалювання ворожнечі несумісні тут.
-
Відсутність потреби. Донбас з 2014 року вже не наш. Непотрібна мова завше вмирає або витіснюється іншою більш потребною мовою, наприклад англійською, польскою, німецькою.
-
Гугл перекладач,або суржик..
-
клавіатура без кирилиці, вибачаюсь)
-
Підеш як вудечий Доманський з топових проектів нового каналу на якийсь занюханий інтер раз на тиждень вести кулінарне шоу о 5 ранку через свої принципи 'русскоговорящєго'
-
Це ти якою мовою написав?
22 Jan 2023, 19:22
79607/125157
35 minutes ago