Українська Канада
-
Це ти якою мовою написав?
-
Українська не потрібна украхнцям з низьким ьажаним рівнем життя і безамбітним людям. З російською ти назавжди залишишся працівником місцевої сфери послуг. Це не про 'бажання' , це більше про 'спроможність' . Демому як то кажуть 'і так харашо' але кар'єрного росту без укр в Укрїні не буде
-
Іноземці вчать украінську щоб зваблювати наших дівчат.
-
Друзі, а у вас тут весело) Давайте ще щось із трендового обговоримо, а?)
-
Ну не знаююююю)))) є в мене приклади знайомих
-
сіть не в тому але нехай буде перекладач не робить лексичних помилок)
-
Як я бачу, їм це ніяк не допомогає😊😂
-
Україна - це територія где є українська влада. А там де влада іншої держави - то вже інша держава. Все інше - балаканство. Може колись Донбас і буде знов Україна, але не зараз.
-
В них є гроші, тільки вони не витрачають їх на жінок, тут все 50/50
-
Доброго дня, чи має сенс переїзжати з Онтаріо до манітоби щоб отримати пр по номінації?
-
Ну так Отож, ви мене зрозуміли.........
-
Так може і до макдональдсу за місяц дойдуть))
-
Ой не знаю, занадто різне мислення та підходить до наших жінок, ми до такого не звикли
-
В них шо просто грошей немає?
-
А в мене серед моїх знайомих гарних українок, тільки дуже смішні історії до сліз, або зовсім треш...... Наприклад, один з ухажоров, на друге побачення сказав я тебе сьогодні буду балувати, сьогодні ми Їдемо не тільки на каву а ще куплю тобі Пончик, на цьому все і закінчилось
-
То можливо Ви не там бачите?😜
-
Наші жінки самі собі куплять айфон, а от з чоловіками згодна, наші Найкращі, хоча я завжди думала інакше, поки не переїхала
-
Тому нашім жінкам потрібні наші хлопці і айфони😁
-
Так вся влада у Европі🤨
-
як не прикро - погоджуюсь. Якщо кричати що Крим це Україна - це нічим не відрізнятиме нас від русні яка кричить що Україна і Балтика це рассєя. Повернемо крим - тоді будемо казати що він наш
22 Jan 2023, 19:22
79626/123911
about 4 hours ago