Українська Канада
-
Дякую)
-
30 діб, вітаю до речі!)
-
Доброго дня, любі канадійці та майбутні канадійці😎 Мені одобрили візу, скільки в мене часу є на вклейку? Заздалегідь величезне дякую за відповідь!
-
Так,думаю через PayPal Але говорять, щоб створити канадський акаунд палки, треба мати якесь айді,потипу канадських прав чи чогось подібного
-
А крякнутий офіс використовувати не можна?
-
Традиційна рубрика - фінансові розходи сім'ї (Склад із 3 + собака) на Березень І так: Оплата Оренди: 1,534.88ca$ На їжу на трьох витратили - 1,421.08 ca$ Ресторани - 237.23 ca$ Транспорт (метро) - 80 ca$ Інтернет і моб зв'язок - 335.52 (121.77 - моб зв`язок, був оплачений 2 рази інше інтернет) ca$ Офіс (Підписки Адоб і майкрософт) = 93.36 ca$ Зобов'язання - 70.79 (Розсрочка Телефон) ca$ Покупки Шоппінг - 211.92 ca$ Здоров'я та краса -31.03 ca$ Страхування квартири - 15.95 ca$ підписки Еппл - 58.86 ca$ Десь загубилась оплата школи 60 баксів Тож у підсумку - витрати були 4,090.62 ca$
-
А як перевіряють? Тобто при в'їзді мені всі крякнуті програми треба буде видалити, чи як?
-
Це зрозуміло, в Німеччині також, але питання не в майбутніх завантаженнях, а в тих, що вже встановлені на компі
-
Аа, тоді питань нема
-
Шукаю Україномовного психолога у Ванкувері. Буду вдячна за поради або контакти.
-
Здравствуйте👋, я мастер маникюра Ирина, нахожусь в downtown🌆, в городе Калгари! Приглашаю Вас на маникюр и педикюр с покрытием и массажем! 💅 Я принимаю на дому а так же работаю в комфортных для Вас условиях с выездом на дом, в любое удобное для Вас время!😉 Для записи пишите 👉 @LlittllAngel Или звоните 👉 (368)9977228