Українська Канада
-
Питання не в формі
-
В водійські права......... Звичайно, що в закордонний паспорт
-
Але для кожної країни сумма відрізняється
-
Дзвоніть до посольства Канади, питайте, електронна версія в них має бути, там бланк, який треба заповнювати, і внизу реквізити будуть, цей бланк вам треба буде вкласти заповнений до листа, разом із паспортом, квитанцією про сплату доставки зворотньої кур'єром
-
Подавали лише свідоцтва про народження дитини та українські паспорти внутрішні
-
В нас їх нема.
-
Чув що окремий документ видадуть, але точно скаже лиш гаряча лінія посольства
-
Ось так виглядає цей бланк, в мене він був тільки в паперовому вигляді і сканував заповнений, просто для наглядності
-
Біометрію ви де здавали?
-
Я ж питав зовсім інше, в якому місті біометрію здавали? Форму видають в візовому центрі паперову версію, електронну щоб роздрукувати самостійно треба до посольства дзвонити, чи їхати, як би це не звучало, живете ви де? Країна/місто?
-
Що робити вище вже все сказали, це вже просто додаткова уточнююча витрата мого часу в альтруістичних цілях
-
Біометрія до того, що ви не можете в одному візовому центрі подати біометрію, а в інший надсилати паспорт на вклеювання візи, ці всі питання для того, що б ви не відправили свій паспорт в нікуди чи не туди і щоб він не загубився, якщо у вас є запасні паспорти, то звичайно можна пуляти ними хоч куди
-
Все вірно, тому й треба уточнювати інфу у кожному окремому випадку станом на зараз, а не те, що було декілька років назад, навіть місяців, всьо ж змінюється
-
Мені чомусь 2 тижні тому назад не сказали і не підтвердили інфу з приводу розгляду моєї заяви, щоб на вклеювання візи в паспорт я його до Данії відправляв. В Данії немає центру, де біометрію можна здати тому й змушений був їхати до німців