Українська Канада
-
Залежить від країни ЄС В мене в Данії 42% податок був 🫣
-
Наприклад фултайм на мінімальні 16 CAD годину в Онтаріо в місяць буде виходити 2600, а з податком 1932 СAD на руки. Майже 700 долларів з вас знимуть на податки.
-
кльово... у мене в Чехії звлишалось після ЗП в двічі більше, в еквіваленті, і це при тому, що там ціни на все в 2.5 рази менші... виходить, що у ЄС можна легко витягувати навіть за мінімалку, а у Канаді, якщо нічого не їсти, а якщо не мінімалка, то можна їсти на 200/міс
-
$18 cad per hour це gross/грязна зарплатня Так в середньому і виходить при зарплатні в $18 в годину
-
Зарплата вказується без податку.
-
Як я знаю, в Канаду їдуть не заробляти, в Європі це Українцям швидше реалізувати. Переважна більшість Українських мігрантів, за власними спостереженнями, їде з метою іміграції та отримання ПР. Давайте вже будемо відверті)
-
В Канаді прогресивна система оподаткування, чим більше заробляєш - тим більше віддаєш. Наприклад ті хто отримує 26 долларів на годину в Онтаріо з 4200 долларів після податків отримують на руки +-3000. Майже 1200 долларів на податки:)
-
Тут вже кожному своє, Канаді всього-на-всього 155 років, як країні. Зрозуміло що в Європейських містах та країнах з тисячолітньою історією значно краще буде культура, відпочинок, інфраструктура і тд. Також зараз Канада у фінансовій кризі, місцевим важко з пошуком роботи та житла, не кажучи про Українців. Але тут є свої переваги)