Українська Канада
-
Саме тому я і дзвонила до кол-центру нарахунок біометріі…як бути якщо людина не встигає за 30 днів здати біометрію, мені пояснили що можно надіслати лист пояснення, прикласти лист з Львів віза центр з датою біометріі… Це зараз актуальне питання для чоловік які в Україні від 18-60 років і не мають можливість виїхати і зробити біометрію в ЄС… На паспорт поки що змін нема, але все може помінятися завтра, тому як ви і сказали вмім треба ходити саме сюди cic.cg.ca за достовірнішою інформацією…
-
Я завжди вважала що в кол центрі IRCC сидять досвідчені люди, можливо помиляюсь🤷♀️ Так само про любий сервіс можно сказати, наприклад CRA кол-центр, чи service Canada скільки раз дзвонила завжди вирішувала питання…ну то таке…
-
В точку
-
На вклейку візи обмеження є. Вони були завжди від самого початку CUAET . Так, є винятки, поважні причини і т.д. для винятків є окрема процедура. Тому стверджувати про те, що впродовж 30 днів з дня отримання запиту на вклейку візи необов'язково відправити паспорт, це дезінформація, і хтось може втратити шанс через такі повідомлення.
-
🙏🙏🙏хтось може допомогти
-
З однієї сторони ви праві, але практика нажаль говорить про інше, так, ви подзвонили в кол центр, у суді потім це запросто можуть спростувати, що типу: "не зрозуміли одне одного, не так сказали, і спец вас так зрозумів, було нечітко чутно, спеціаліст стажер та просто шось ляпнув", і всьо, стажеру скажуть ай-ай-ай, чи не важливо які наслідки, а ви за цей час стільки нервів витратите, шо піпєц просто, тут і без того у всіх голова обертом від проблем...... І додати: "вам лист приходив у особистий кабінет?" - Да, приходив, - Там шо було написано? 30 діб? - Да, 30 діб, - Ну так а шо ви тепер хочете від нас? Подавайте нову заяву. Якось так.......
-
Головний висновок - ризик, величезний ризик, втрата часу, нервів, сил, грошей........ Це в Україні можна "домовитись", втулитись у останній вагон, якось посміхнутись там, на жалість надавити, сьлозно сказати винен, каюсь, більше не буду, шоколадку дати у знак вдячності, а у розвинених країнах закон є закон, для всіх, навіть для трампа. Порушив? Відповідай.......
-
Чув, шо потрібна
-
Доброго дня💛💙Лечу до Торонто. Є білети з пересадкою в Нью-Йорку. Підкажіть, будь-ласка, чи потрібна віза США, щоб здійснити такий переліт?
-
Вибачаюсь якщо я когось ДЕЗІНФОРМУВАЛА, я просто поділилась досвідом, я думаю саме для того цей чат… Бо виходить в кол центр дзвонити не можно, в чаті запитати не можна, тількі лишається cic.cg.ca
-
Це не зовсім так, просто питання у відповідальності, коли подавався на візу, то також чув різні коментарі відгуки про всі ці терміни, але переживав настільки, що просто забив на все і діяв згідно з надісланих мені документів, бо з Данії до Берліну за 700 км надсилати паспорт, який може окрім всього ще й загубитись........... Ви написали, що Львів бізі, це правда, але головне це відправити та підтвердити дату відправлення листа, далі ви вже не несете відповідальності за якість/швидкість роботи служби доставки
-
Шкода, що ви так і не розумієте в чому саме неправі. Ви стверджуєте, що немає терміну в 30 днів для вклейки візи в паспорт. Ось в цьому саме питанні ви дуже помиляєтеся. А у всьому іншому ви праві. Просто люди, які тільки починають проходити цей весь процес, ще не знають, що і як. А в чатах ті, хто вже це пройшов, чомусь починають згрібати до купи всі терміни і заплутувати інших. Але ж насправді на першому етапі (а саме, здача біометрії) терміни були скасовані (хоча зараз вже знову повернули), але вже на наступному етапі (а саме, вклейка візи) вони є. І завжди були. Їх ніхто не скасовував. Тому і правильно вам сказали, що там без змін.
-
Боже, та я вже почитала офіційний сайт, і повністю з вами погоджуюсь і вибачилась, що була не права🤗 Помилилась буває… Не шкодуйте будь ласка…
-
Можна не в строк відправляти, в нас знайомий через півроку вислав на вклейку
-
Не приймайте на свій рахунок, окрім грошенят) такі речі проговорювати потрібно, шоб інші могли почитати. Так що головне, шо зрозуміли одне одного🤝
-
доброго дня. Вибачте що турбую, зі святом вас! Якщо вже є віза і квиток, що потрібно з документів окрім паспорту мати? Просто переживаю чі нічого я не пропустив, може якась форма потрібна або щось роздрукувати заповнити?