Українська Канада
-
Шкода, що ви так і не розумієте в чому саме неправі. Ви стверджуєте, що немає терміну в 30 днів для вклейки візи в паспорт. Ось в цьому саме питанні ви дуже помиляєтеся. А у всьому іншому ви праві. Просто люди, які тільки починають проходити цей весь процес, ще не знають, що і як. А в чатах ті, хто вже це пройшов, чомусь починають згрібати до купи всі терміни і заплутувати інших. Але ж насправді на першому етапі (а саме, здача біометрії) терміни були скасовані (хоча зараз вже знову повернули), але вже на наступному етапі (а саме, вклейка візи) вони є. І завжди були. Їх ніхто не скасовував. Тому і правильно вам сказали, що там без змін.
-
Боже, та я вже почитала офіційний сайт, і повністю з вами погоджуюсь і вибачилась, що була не права🤗 Помилилась буває… Не шкодуйте будь ласка…
-
Можна не в строк відправляти, в нас знайомий через півроку вислав на вклейку
-
Не приймайте на свій рахунок, окрім грошенят) такі речі проговорювати потрібно, шоб інші могли почитати. Так що головне, шо зрозуміли одне одного🤝
-
доброго дня. Вибачте що турбую, зі святом вас! Якщо вже є віза і квиток, що потрібно з документів окрім паспорту мати? Просто переживаю чі нічого я не пропустив, може якась форма потрібна або щось роздрукувати заповнити?
-
Не буду стверджувати, бо невпевнена чи всім приходить форма IMM5812, але там пише що треба мати при собі на отримання work permit
-
Троль детектед, навіть не намагайтеся щось далі писати з цього приводу, доказів 0,0, тільки провокація адекватних людей
-
До США 100% віза потрібна
-
Так, краще мати цей лист роздрукованим. Бо іноді прям питають і чекають, доки ви знайдете. А іноді зовсім не питають (в нас не питали, але знаю людину, у якої прям "вимагали" и чекали, поки він шукав у речах, хорошо, що був роздрукований про всяк випадок)
-
Та що ж таке 🤦 краще видаляйте такі повідомлення, бо ви пишете дезинформацію
-
Ви хочете, щоб вам не допомагали, а за вас робили та надавали вам все готове.