Українська Канада
-
Це ми не сварились а докопувались до істини😉 культурно без образ 👏
-
Всем привет как дела в Канаде ? Стоит ли пережать?
-
Я не бот
-
Вітаю, цікавить чи хтось може поділитися досвідом проживання в Канаді, та чи хтось повернувся назад до Європи?
-
Чи може бути таке, що ПР не видадуть і як жити далі?)
-
Звісно повернулись, і багато хто. Не всім підходить Канада.
-
Я постійно біля себе чую, що хтось повертається і виїжджає з орендованого житла, шукають у саблет тенантів. Звісно, дехто переїздах у іншу провінцію, але це меншість, більшість просто повертаються.
-
На якій підставі його можуть забрати? Якщо нічого не нарушати, платити податкі, має бути все ок👍
-
добре хоч можливість отримати повноцінні три роки ВП існує. Дякую за інформацію!
-
Как дела в Канаде стоит ли переежать
-
Якщо віза до травня 25го , чи можливо буде успішно завершити цей процес в Манітобі чи Альберті?
-
Пр то таке якшо ворк пермит заберут вот то срака
-
дякую, це і хотів уточнити!
-
Здравствуйте я не знаю украинского потому спрашиваю на русском
-
а якщо оригінальний ВП мені видасться не на три роки, а до кінця дії візи\паспорту? А це Травень 25го, а я ще і не прилетів )) через обмеження з виїздом
-
А чому тільки до 2026?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html на офіційному сайті також чітко розписано:)
-
а якщо еперплодатись на ВП хіба він не буде рахуватись на 3 роки від дати зіїхду до Канади? Тобто якщо поїхати в 24 то мав би бути до 27?
-
Всім привіт. Може буде хтось вилітати найближчим часом з України( Львів). Треба передати ліки. За винагороду. Дякую
-
А чому ми маємо розуміти руський ? Ми його не вчили і так багато людей. Наша мова - українська
22 Jan 2023, 19:22
80195/124046
about 2 hours ago