Українська Канада
-
Тобто, зіпсований 😁 В Манітобі у всіх забирають. Але і видають одразу місцеві фулл.
-
Якщо авіалінії вас в літак пустять,за півроку до кінці дії можуть завернути
-
Там, де просто на обмін (Манітоба), забирають. Там, де повністю здаєшь екзамени (теорія, практика) не забирають
-
У BC здавав. Забрали
-
Ось бачите, як по-різному. Навіть, якщо екзамени, і то забрали 🤷.
-
Всі знайомі, хто здав road test, віддали українські права (BC & ON)
-
Альберта - забрали
-
ICBC навіть перед road test питає твою згоду, що старе посвідчення будет забрано
-
то значить мої товарищі у іншому Онтаріо із параллельного всесвіту)
-
Онтаріо не забирають
-
Дуже дивно... Я в Онтаріо і мої українські права залишились мені...
-
Може раніше було інакше. Ті з ким я говорив приїхали менше року тому, сам здав ноледж тест у грудні, роуд тест у січні
-
Мабуть. Бо в Онтаріо укр посвідчення просять тільки для підтвердження стажу і категорії. Сам отримав G і з багатьма українцями спілкувався тут, ні в кого нічого не забрали
-
Схоже на то 😊 може їм фото на тих правах не сподобалось ґ вони самі їх позбулися? 😉
-
В Онтаріо подруга зараз готується до екзаменів, їй сказали, що свої права віддавати не треба
-
Вооьще такая себе тема , если вы сюда приехали на пмж - нахер вам уже другие права ?
-
t.me/visa_canada_vfs
-
Доброго здоров’я! Хто буде їхати у Ванкувер орінтовано через 2 місяці +- і може привезти з собою кота із Львівської області за винагороду, відгукніться🙏🏻
-
Друзі, привіт. Я правильно розумію, якщо зробили канадську візу, але не в’їхали до 31 березня 2023, то тепер можна в’їхати до 31 березня 2024, але без разової допомоги та тимчасового житла?
-
Треба в'їхати до 31.03.24, при цьому допомога буде виплачуватись. Щодо тимчасового житла, то програма продовжує діяти, але тут за наявністю місць у готелях, бо зараз, наприклад, дуже багато людей і всім не вистачає. Може ще налагодиться.
22 Jan 2023, 19:22
80259/123899
about 2 hours ago