Українська Канада
-
В категоріях обираєте аренду чи щось інше
-
Шукайте прямо в фейсбуці
-
Це залежить від вашої ситуації. Спочатку просто зробіть аплікацію не бійтеся, у вас потім 60 днів щоб її подати. Це дві окремі процедури- створення і подача, ви спочатку створюєте аплікацію, додаєте документи, перевіряєте, а вже потім аплікацію подаєте. У нашому випадку з нас запросили: паспорт, результати мед.іспиту, стади перміт дитини, фото дитини, перміт і паспорт батьків і заповнити форму 5257, яку вони запропонували.
-
Доброго дня здається кімната в Місіссага вже доступна район аеропорта затишно ,спокійно меблі все є.
-
Ок, тоді чекайте може хтось відпише… Sorry;)
-
Я навіть невпевнена чи є тут в чаті refugees, може ви маєте наувазі українців які приїхали по CUAET?
-
Ищу людей на удаленную работу Обучение бесплатно Все в лс
-
Завод Cabot Manufacturing в провінції Нова Скошія потребує механіка з досвідом ремонту обладнання від 5 років. Потрібно знання англійської мови хоча б Б1. ЗП від 19-24$ залежно від кваліфікації. Допомагаємо з отриманням ПР. Живуть наші співробітники у містечку Port Hawkesbury. відправляйте резюме мені на пошту [email protected]
-
от що означає коли в країні легалізована зброя і населення має легкий доступ до неї
-
Я вважаю, проблемою є малоефективне виявлення і лікування (або відсутність лікування) психічних відхилень. Зброя була так само доступна американцям століттями, а кількість масових стрілянин в рази збільшилася відносно недавно.
-
Сподіваюсь Канада ніколи не легалізує зброю як в штатах 🙏