Українська Канада
-
bump for @admins шановне панство, дякую за поширення інформації і можливість коннектитись з іншими! в деяких чатах такого калібру як наш тут, я помічав використання топіків. виглядає все суперорганізовано таким чином і дозволяє розширювати канал на масштаби форуму 🙂 📈 власне, чом би і тут такого не зробити?🤓 більше інформації є за посиланням telegram.org/blog/topics-in-groups-collectible-usernames
-
Дмитро, підкажіть будь ласка. В формі IMM5710E не вистачає полів в графі Employment, щоб вписати всю інформацію працевлаштування за останні 10 років. Не міг знайти функцію додавання нових рядків в таблицю, якщо це взагалі можливо для цієї форми. Як вирішити дану ситуацію з формою IMM5710E? Буду вдячний за відповідь
-
У нас теж. Відправляли з Чехії. А біометрію здавали в Братиславі.
-
То було в Новій Зеландії
-
А з Відня відправляють в Лондон 😅
-
Всім доброго дня. Щоб відкрити банківську карту обов‘язково потрібен канадський номер тел чи можна і укр або польський?
-
Вітаємо, Nataliya! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Можете почитати в секції "Replacement of a valid Temporary Resident document" www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5545-application-verification-status-vos-replacement-immigration-document.html
-
Що ви маєте на увазі не ввели? Є ж багато програм по яким можна емігрувати через куает
-
підкажіть будь ласка. В формі IMM5710E не вистачає полів в графі Employment, щоб вписати всю інформацію працевлаштування за останні 10 років, як цього і вимагає сама форма. Не міг знайти функцію додавання нових рядків в таблицю, якщо це взагалі можливо для цієї форми. Як вирішити дану ситуацію з формою IMM5710E? Буду вдячний за відповідь
-
Чи може хтось поради рекрутенгуву компанію в Канаді з приводу пошуку роботи.?