Українська Канада
-
Можна, але обережно
-
Скажіть, будь ласка, наскільки актуальною є вимога протягом 30 днів надіслати Паспорт на вклейку до Візового центру? Колись і на біометрію 40 днів давали, але ж потім скасували, хоча у листах ця вимога залишалась. Підкажіть саме вимогу по вклейці протягом 30 днів. Можна прострочити її?
-
Я так робив. Нічого не відбирають. Я виїжджав в Пільшу на тиждень та повертався без проблем
-
Чи work permit лишається актуальним якщо в’їхати в Канаду, потім виїхати і повернутись назад? Бо кажуть що у деяких пише щось по типу not re-entry
-
Дуже шкода 😔
-
👋Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, якщо дитина прилітає до Канади тільки з одним із батьків, чи потрібно якесь доручення від іншого батька(чи матір) у аеропорту?
-
Підкажіть надійні кур'єрські служби для відправлення паспорта для вклейки візи з України. Дякую.
-
Bear Village Pierre Thibault знайдено через Shazam. www.shazam.com/track/641065290/bear-village
-
@banofbot
-
Місяць
-
Доброго дня! Підкажіть, якщо вже прийшло повідомлення і здали паспорт на вклейку, то це вже точно дадуть ту візу чи справа ще розглядається? Дякую.
-
Дякую
-
А ВПН чи через ВК наприклад
-
США
-
Де швидше всього візу вклеюють?(ес)
-
Давно вже живете в Канаді?
-
Були такі випадки ?
-
Урра! Вийшло)
-
Усім доброго вечора! Дуже потрібна ваша порада 🙏 Планую з дитиною виізд у Канаду і справді незнаю куди саме, тобто читала багато, а от досвід тих людей які там - дуже буде мені допоміжним! Яка з провінцій підходить для життя, нам, українцям! Дякую💙💛
-
Я перейшла по посиланню десь тут в групах. І мені не пропонувало навіть вибір. В мене стоїть і регіон і мова. То я думаю, може це видалити і по новій скачати. Може то не адаптоване ?
22 Jan 2023, 19:22
8055/123851
23 minutes ago