Українська Канада
-
От нащо це сюди? Ви хочете чвари та срач розпалити?
-
Це вам треба в свій банк сходити, там пояснють як відкрити investments і які умови…RRSP та Reister Saving Education Plan ну і потім робите кожен місяц чи раз в два тижні внески…
-
А куди краще звернутись?
-
Так ви праві, на дитину треба SIN я щось упистила цей момент…тоді хіба після отримання ПР 🤷♀️
-
Я ходила в RBC з питанням щодо відкриття рахунку для накопичення грошей на навчання дитини. Мені сказали, що для цього потрібно, щоб дитина мала власний SIN, але оскільки дитина тут по Visitor Record, то SIN не має. Кінець історії 😂 На дітей хіба резиденти та громадяни можуть відкривати рахунки, мабуть 🤷♀️
-
Але, знаю, що деяким дітям навіть у 14-16 років дають зараз Study Permit та навіть Work Permit — то можливо вже з такими документами можна отримати і SIN, і відкрити відповідний рахунок у банку
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як подати на дитину 15 років будучи вже в Канаді WP, дали стаді і сказали податись онлайн! Напишіть в пп буду дуже вдячна, бо вже всі нерви здали🤪 Гарного дня
-
youtu.be/VqMVsZCGdPY В закріплених файлах все є 😉
-
Створила акаунт на дитину Дійшло до запитань зовсім не розібралась🤪 Чи буде працювати в кампусі і т. д і т. п Короче незрозуміла нічого Відео доступне, але я не можу!
-
Ні, школяр!