Українська Канада
-
З 14 років high school можно запросити study permit і тоді отримати SIN на дитину.
-
А якщо пояснити в service Canada що це не для роботи? Спробуйте…
-
Вітаємо, Viktor! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаємо, Анна! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Так, але рахунок відкриваєш на дітей, а у них лише visitor permit. Їм study не відкривали. Я зверталася в сервіси Онтаріо - іншого перміту зараз відкрити не можна. А в банку без sin application на відкриття рахунку не пропускає. При чому правціаниця банку це на моєму кейсі дізналася, бо вона запросила відкрити такий рахунок.
-
Доброго дня! Хочу дізнатися, чи дадуть work permit, якщо в'їхати в Канаду 2025 року?