Українська Канада
-
Взалежності від міста, ось приклад для порівняння)
-
Заходите на market place та дивитесь ціни у вашому місті в яке ви будете летіти, я в Вінніпег знімаю 2 bedroom за 1200. Мені вистачає грошей і на рент і на їжу і на зв’язок, жінка ще не працює, тому я сам тягну і вистачає
-
У вас свою плюси, в нас свої, мені Онтаріо не світило, тому що я низкокваліфікований працьовник ще й небагатий, манітоба топ для мене
-
Не погано у вас:) у нас в Онтаріо, місто Оттава, деякі кімнати за 1000-1100 CAD почали здавати.. Хоча це все ж поки не так гірше як у Торонто або Лондоні
-
не розглядали саскачеван як варіант?
-
Розглядав і майже поїхав до Regina, але потім хост перестав зі мною спілкуватися і я вирішив поїхати всеж таки до Вінніпегу
-
я зараз розглядаю цю провінцію. думаю що для імміграції вона непогана. дякую за інфу.
-
Подумайте про манітобу теж, тут багато плюсів, я перед тим як приїхав начитавшичь місцевих людей, думав що тут буде дикій захід якийсь, взяв багато грошей, гуглив райони, але по ітогу, гроші мені не знадобилися бо готель плюс їжа безплатні, працю знайшов за тиждень і після місяця готелю зразу з’їхав на квартиру, я своїх грошей з України витратив долларів 500 і то на розваги більше, потім уже все платив зі своїх пейчеків з праці
-
дуже дякую шо розказали. я так і обирав серед цих двох провінцій, але вибір впав на саскачевані. по факту мені потрібна провінція із відносно легкою імміграційною програмою (атлантичні не підходять по клімату), плюс велика українська громада в прерійних провінціях і довга українська історія теж