Українська Канада
-
не лякайте людину,котра перший раз летить, бувають сбої або самі пасажири щось наплутують. Це виключення, також багаж можна повернути.
-
Якщо ви не знали то саме так князь Святослав написав відповідь іду на ви, тож як ви не знали то ви у старослов'янській мові це ворог, дякуйте хазарам вони знаються на силі яка є у слові, а тепер всі один до одного на ви і не можуть об'єднуватися бо дивляться один на одного як на ворогів
-
Олег, мені здається краще цей чат тримати без зайвої інформації та суперечок. Ви пишете тут наче це ваш блог. Майте повагу до ІНФОРМАЦІЙНОГО чату та конкретних питань.
-
Ну хочеш бути ворогом добре буду на ви
-
Я не лякаю просто там вийшло так я квиток купив у люфтганзі а рейс виконували пір Канада, я за послугу заплатив але через те що 3 години стояв у черзі на отримання штампу та вп моя торба полетіла без мене але на наступний день все вирішилося і як наслідок мені видали посадковий талон на рейс і я добрався до Вінні а там у відділі загублених речей мене чекала моя торба. А коли намагався вирішити питання через телефон то мене жбурляли ті кажуть питання до Аір Канади бо вони виконували рейс, а АК каже іди до люфтганзи вони продавали квиток
-
Так я конкретно і кажу, люди якщо потрапите у подібну ситуацію як моя не спішіть купляти новий квиток, вам мають надати безкоштовний посадковий талон, на будь який найближчий рейс бо те що ви пропустили літак через працівників уряду тобто це все є поважні причини на які ви не маєте впливу. Ви заплатили за переліт так ви були у аеропорту так були тож квиток вам мають надати безкоштовно на найближчий рейс який можливо.
-
Та моя торба знайшлася я пішов до відділу що займається багажом і мені надали інформацію
-
Пояснюю в мене була наступна ситуація в мене був квиток Катовіце Вініпег з 3 годинною пересадкою у Торонто, але я простояв в черзі на бордергейті, і вийшло так, що моя торба полетіла в Вінніпег, а я не встиг на літак і летів наступного дня о 8 мій вечора встигнувши в Торонто відкрити сін та рахунок у банку, якось так. А квиток мені Аір Канада надали безкоштовно бо те що я не встиг на літак через пограничну службу відноситься до ситуації на яку ти не маєш впливу, за послугу заплатив, але послуги не отримав тож в рамках компенсації мені надали посадковий талон абсолютно безкоштовно
-
Може хто буде їхати з Європи до Едмонтону найближчим часом?
-
Підкажіть будь-ласка ріелтора хто живе в Ванкувері
-
Хочу знайти житло
-
Дуже дякую!