Українська Канада
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка , ми з чоловіком отримали візи , а дітям нема запрошення, в кого так було? Ви чекали чи заповнювали кризову форму?
-
Доброго дня. Потрібна допомога. Підкажіть будь ласка, у кого буда така ситуація. Сім'я із 3 людей подала заявку на відкриття візи, батьки вже візу вклеїли, а дитині вже 2 місяці не приходить дозвіл на вклейку візи. Куди звернутися, чи Куди написати їм. Дякую за відповідь.
-
я в чаті давно, бачила такі повідомлення постійно, саме про дітей, чекають по півроку. Заповнення криз форми по факту не допомогає, вони відповідають "Ваша заявка буде розглядатися у пріор. порядку", але це нічого насправді не міняє, бо то автовідповідач. Коли дзвонять, кажуть Чекайте. *я чоловіку теж чекаю вже 4+міс, а меня дали за 3 тижня.. Теж і "пріоритетна" в нього вже як 2 міс 😅
-
Я теж близько 4 місяців чекав, а дружині дали за місяць чи щось таке
-
Доброго дня,можливо є в чаті мами які народжували в Канаді,якщо можете поділіться будьласка досвідом проходження свого шляху(від отримання страховки до виписки з пологового,розумію багато писати,але дуже потрібна інформація)
-
Це правда, я чекав 4 місяці всі етапи, є навіть телеграм чат “ждуни CUAET”)
-
Таке є майже у всіх. Тут є кілька варіантів. Немає запрошення, бо ще в них ще "не дійшли руки до вашої дитини".)) Або до анкети дитини не додані скани всіх необхідних документів і вони чекають на них. Вони вам про це не напишуть, бо візу треба вам а не їм. Розумію, що це все може викликати критику, але пишу з реального досвіду. Я займаюся вклейкою віз, точніше вожу паспорти з України у Варшаву. І паспорти дітей без погодження теж вожу. І забираю, і бачу чи вклеїли, чи ні. Якщо не вклеїли, то до паспорта дають лист пояснення. І там завжди пише які скани документів не додали в кабінеті IRCC.
-
Можливо у Ізраїлі по іншому. Я як турфірма у Варшаві подаю дітей без запиту. Приймають.