Українська Канада
-
40к в рік це скільки на годину? Не хочу образити працівників уряду, але сидіти в офісах за 60к, не такий вже і поганий вибір((
-
Згоден, інформація вище для іллюстрації однієї з причин, чому співробітники вважають підвищення ЗП важливим на фоні вартості життя, яке зростає
-
Норм, якщо не хворієш Я хворію нажаль, тому мені складно, але якщо ти здоровий і працюєш без пропусків – то все буде добре Навіть якщо ти хворієш є варіанти. Тут cool
-
Це щось на PRному)))
-
Згоден, ось для порівняння 40 тис CAD на рік після податків в Онтаріо. 2400 CAD на місяць. При вартості аренди 1 BAD 1600-2200 CAD по Онтаріо.
-
Відносно вартості продуктів, ціни на оренду, все норм?
-
І ціни на житло рент 😂
-
З цим тут складніше((
-
Супер! Були ще такі ж умови іміграції як і в Манітобі, ціни б не було)))
-
В Торонто важко не знайти роботу)
-
Так
-
Вам скорішого одужання, а ось за жити безкоштовно, це дуже приваблює. Це якась програма?
-
Це ви піднімаєте фундаментальні питання які стосуються будь якої влади)
-
20.51 на годину до податків
-
вони платять податки? Але їх оплата складається саме з податків? Який то має сенс?
-
Зараз я живу безкоштовно у зв язку зі станом здоров я, яке не дозволяє працювати тимчасово Є і такі штуки тут) Торонто – супер місто
-
Нормальна практика для Канади вийти на страйк, кожен рік хтось да страйкує… медсестри в тому році страйкували 5 років без контракту сиділи…
-
60 та 40 це різні речі, було б мінімум 60, вони б може і не скаржилися, але 40 це зовсім мало
-
Ви на підсиленні, чи знайшли ван бедрум?
-
Роботи:)
22 Jan 2023, 19:22
81109/124581
3 minutes ago