Українська Канада
-
Дякую. Дивно, бо до цього ріс, потім впав бо телефон взяв у кредит і все, стоїть на місці.
-
Код вам надішлють звичайною поштою.
-
Судячи по Вашому скріні вони Вам ще нічого не відправили.. Я так само думав, що надішлють поштою, чекав, а виявилось треба було до них дзвонити, щоб вони випустили цей код для мене та пізніше вже відправили поштою. І після цього в кабінеті CRA вже було «Security code issued” такого то числа і тд
-
Запишіть, будь ласка , відео інструкцію як заповнювати аплікації на Express Entry.
-
що це за новина з альберти? вже міняють посвідчення водія кат. В без іспитів??
-
Допомагаю тим, у кого зараз немає можливості наймати репетиторів з англійської. Я аспірант філології і публікую матеріал безкоштовно в тг каналі,заходьте. У мене в профiлi группа. Для діточок і дорослих. Усім мирного неба!☀️
-
@nameismax, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Може краще звернутися до міграційних юристів ніж ламати дрова та можливо зробити помилку, подумайте про це
-
Щодо страйку державних співробітників по всій Канаді сьогодні. В Оттаві вже протестують
-
Добрий день! Напишіть, будь ласка, як відправити паспорт на вклейку візи у Варшаву, по Польщі. Якою поштовою службою і як оплатити зворотню доставку? Чи це безпечно, чи не загубиться паспорт? Алгоритм дій та які нюанси загалом. Буду дуже вдячна
-
В тому і справа, що рейтинг в мене не падав, він впав тільки на цьому сайті, згідно з даними мого банку, він в мене навпаки росте
-
Я не рекламую нікого і нічого, я кажу що краще з ними бо мови явно не достатньо, та деяких тонкощів щодо міграції більшість і я в тому числі не знаємо на відміну від них
-
А хіба може бути така велика різниця? На сто одиниць менше. ну то таке, особисто я не довіряю цьому сайту, там пише повно всякого, якого в мене не було ніколи.
-
Можливо Вам підтягнуло чиюсь іншу інфу.. ? Спробуйте звернутись до їхньої підтримки. Borrowell у мене завжди показує достовірну інфу і таку ж саму, як і в додатку CIBC чи TransUnion...
-
А це що ваш ресурс?
-
Hello! Може хтось підкажить якісь онлайн курси з англійської? Бажано безкоштовні. Буду дуже вдячна🙏
-
Вот вам первый урок « бесплатный» последующие платные
-
Коли обідаєте включайте серію Друзів анг з субтитрами) Звучить може і не сильно, проте реально допомагає
-
Для дівчаток ще можна "Емілі в Парижі". Там ще й французька трохи є))
-
Я ще дивилась Family Guy, The Simpsons, How It’s Made…
22 Jan 2023, 19:22
81183/123874
about 2 hours ago