Українська Канада
-
Мені шкода, що тисячам Українцям прийшлось через війну вимушено виїхати, а деякі взагалі все втратили, і доводится починати все спочатку, будувати власне життя з дна мігрантського життя. Не забувайте про цей фактор будь ласка. Так більшість їдуть в Канаду з метою міграції, але це не те саме, що було 5 років назад.
-
На низькокваліфікованій роботі ви будете однаково мало заробляти в будь якій країні світу. Який заробіток на будівництві в Європі? Це ви кажете враховуючи аренду житла та інше, чи життя в державних готелях 6+ місяців? Коли за житло не треба платити, то дійсно будете більше заробляти, але реальність така, що 16 долларів на годину (до податку) та кімната мінімум 800 долларів)
-
І я повністю з Вами згоден .. на превеликий жаль.
-
Доброго дня, запрошую на пробний безкоштовний урок з ▫️математики ▫️англійської ❤ Дітки від 5 до 17 років Також дорослі 😇 Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват)
-
Добрий день, підкажіть будь ласка роботу з житлом у Канаді. Бажано ближче до півночі Канади
-
Канада це найкраща країна.
-
♡♡, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
А для чого канадській молоді їхати ще кудись далі, якщо й у власній країні їх «непогано годують»
-
А, зрозуміла
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, плануємо прибуття до Канади. Як страйк по впливає на наші процеси, здобуття документів по прильоту? Якщо подавалися на опенворк ? Дякую!
-
Ну це не страшно :)
-
А 100 років тому українці, що приїхали в Канаду, жили в землянках та мусили корчувати ліси під поля... І нічого, вижили, мали великі родини, нащадки яких складають величезну українську діаспору... Просто у різних людей різні пріоритети в житті, комусь треба легше умови на початку, а комусь більш безпечне життя для дітей...
-
Ще раз усім доброго дня! Повторю своє питання :) Чи має хтось розуміння, як працює Employment Insurance? Конкретно питання, чи може ця страховка компенсувати лікарняні дні?
-
Вітаємо, Марина! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вибачте, не зовсім розумію про нові дозволи й обмеження. Я по CUAET програмі відразу подавала на опенворк перміт. Маю контракт з працівником у CA. Мені треба брати якісь додатковій дозвіл по прибутті ? Окрім отримання SIN ?
-
Дуже дякую, все стало зрозуміло!
-
Дякую за відповідь. Так, про це я знаю. Все це я зробила. Саме про цей дозвіл ви мали на увазі ? І саме його я буду очікувати можливі місяці по прибутті ?
-
Страйк держслужбовців належного до Федерального уряду призводить до затримки надання паспортних та імміграційних послуг Зараз відбувається один із найбільших страйків в історії Канади, в якому беруть участь понад 159 000 держслужбовців по всій території країни. Страйк держслужбовців був оголошений у вівторок, 18 квітня 2023 р., і він наразі призвів до порушення низки державних послуг, у тому числі до послуг з отримання і поновлення канадських паспортів. Наразі, багато імміграційних послуг в Канаді є частково або повністю неактивними. За інформацією, розміщеною на сайті IRCC: "Більшість внутрішніх паспортних послуг зараз недоступні. В рамках поточного страйку можна очікувати затримки в обробці заявок на паспорти." Каріна Гульд, міністр сімей, дітей та соціального розвитку, підтвердила через Twitter, що "Багато канадців не зможуть отримати паспорт або продовжити його дію, і вони повинні очікувати затримок у отриманні паспорту". Однак, Canada Service продовжує обробляти заявки на внутрішні паспорти в екстрених випадках, які вимагають невідкладної подорожі за станом здоров’я (на лікування), або через поважні сімейні обставини (хвороба, або смерть близького родича тощо). Також ті, хто подають заявки на громадянство, ймовірно, відчують наслідки цього страйку. За інформацією IRCC, більшість заходів щодо громадянства будуть переплановані, хоча деякі термінові заявки все ж будуть оброблятися. Центр підтримки клієнтів IRCC також працює із затримками, а запити через соціальні мережі на даний момент не обробляються. На жаль, страйк також вплине й на обробки запитів тих хто подає на PR, подовжує візи, study permit, work permit, або оформлює будь-які типи канадських віз, включаючи CUAET. Страйк був оголошений після того, як Альянс громадських служб Канади (PSAC) не зміг досягти чесної угоди з урядом. "Зараз, більше ніж будь-коли раніше, працівники потребують чесної зарплати, гарних умов роботи та інклюзивних робочих місць", - сказав національний президент союзу Кріс Ейлвард. Важливо! Якщо Ви плануєте подорожувати найближчим часом, обов’язково купляйте cancellation insurance для туристичних пакетів, або flexible fare air tickets, щоб мати можливість змінити плани подорожі й не втратити гроші, якщо раптом ви не отримаєте свої документи вчасно. Для подорожі ваш паспорт має діяти мінімум 6 місяців із моменту повернення у Канаду. Якщо Вам потрібна консультація із питань організації подорожей із Канади, будь ласка звертайтеся до мене у ПП.
-
Альона, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Я вам у приватні повідомлення відправлю посилання на дуже крутий безкоштовний марафон з англійської. Кому теж цікаво - напишіть мені у приват - відправлю
22 Jan 2023, 19:22
81412/123900
about an hour ago