Українська Канада
-
Середня зарплатня $17 в годину, хіба може якісь дуже елітний private day care 🤔
-
Скільки на це вчитись?
-
Early Childhood Education 2-year Program
-
Точно, розібралась в різниці… Assistant ~$17 or ECT~$20 на старт в годину… На ETC вчитися 2 роки на ассістанта не треба вчитися…
-
Друзі, підкажіть будьласка, чи то правда що у Вінніпезі, допомогають відразу по прильоті з усіма документами які треба зробити? Або може підкажете куди краще їхати відразу щоб допомогли все оформити? Справа і тім що ми будемо із немовлям й досить тяжко по всяким офісам самим бігати. Може знає хтось тут де всі папери роблять швидше й простіше, взагалі де б було хоч у перший місяць зручніше ? Заздалегіть вдячні за відповіді та поради!
-
Ви впевнені, що вам треба в Канаду? Вам написали як воно є, а ви одразу нахамили у відповідь... Так в Канаді не прийнято... Ну і, якщо бути відвертими, то ваш запит швидше звучит як вимога, бо вам бач буде незручно і треба це, це і ось це... Якщо у вас навіть зараз не буде змоги прості папірці оформити, то як ви тут далі жити збираєтесь?
-
"досить тяжко по всяким офісам бігати", "де б ви так вдало щось ляпнули" - це нормально? це зневага та зверхність... до речі, на відміну від тебе, я не ярлики вішала, а спитала як вони далі тут збираються жити... бо поточний запит дівчини виглядає в цілому як "хто-небудь виріште всі мої питання безкоштовно бажано за місяць, бо нам незручно по ВСЯКИМ ОФІСАМ БІГАТИ, а ми 3000 тисячі допомоги отримаємо та назад поїдемо"... Бо якщо вона зараз не має змоги всьо то вирішити, то за місяць дитина не стане дорослою, тож вона і не плану тут залишатись, бо в Канаді весь час доводиться по всяким офісам бігати чи висіти на телефоні, щоб вирішувати різні побутові питання... Ті, хто приїхав до Канади, щоб тут влаштовувати своє життя і працювати, зовсім інакше ставлять питання. І їм я завжди допомагаю порадами...
-
продаю в хорошому стані. Вінніпег
-
Ціна
-
Чи вплине на швидкість оброблення заявок CUAET забастовка Імміграційної служби Канади?
-
Хтось чекав тиждень, хтось місяць, хтось півроку. А наразі щось кажуть після цих забастовок взагалі глухо.